STK'lardan Deryal'a saldırıya tepki

Güncelleme Tarihi:

STKlardan Deryala saldırıya tepki
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2018 12:04

STK'lardan Deryal'a saldırıya tepki

Haberin Devamı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BURDUR'un Bucak ilçesinde sivil toplum örgütü başkan ve yöneticileri bir araya gelerek Ankara Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Deryal'a yapılan saldırıyı kınadı.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelen Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Cangar, Bucak Ziraat Odası Başkanı Muzaffer Özdemir, yönetim kurulu üyeleri, Bucak Şoförler Odası Başkanı Arif Mayda, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, Bucak Servisçiler Kooperatifi Başkanı Fatih Yıldız, Bucak Şehir içi Minibüsçüler Derneği Başkanı Ramazan Öztürk, Bucak Seyahat Turizm Taşımacılık Kooperatifi Başkanı Veli Cenkçi ortak açıklama yaptı.

9 Nisan günü Ankara Ticaret Odası'nda Başkan Yardımcısı Mustafa Deryal'a yapılan saldırıyı kınayan başkanlar adına konuşan Hasan Yalçın Meçikoğlu, "Ankara Ticaret Odası Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Mustafa Deryal'a yapılan saldırı kabul edilemez. Bu tür davranışlar demokrasiye ve insan haklarına aykırıdır. Başkan yardımcılığını hemşehrimiz Mustafa Deryal'ın yaptığı ve Türkiye'nin en büyük ve başarılı odalarından birisi olan Ankara Ticaret Odası yönetimine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, böyle çirkin saldırıların gerçekleşmemesini temenni ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!