STK'lara kurumsal kapasite geliştirme eğitimi

Güncelleme Tarihi:

STKlara kurumsal kapasite geliştirme eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 14:55

STK'lara kurumsal kapasite geliştirme eğitimi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA), ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ve Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı işbirliğiyle sivil toplum kuruluşlarının kurumsal kapasitesini artırmak amacıyla 'Yerelde Kurumsal Kapasite Geliştirme Eğitim Programı' düzenledi.
Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen 'Antalya Avrupa Yolunda' başlıklı eğitime sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile belediye personeli katıldı. Programda sivil toplum kuruluşlarının yararlanabileceği ve AB ile ulusal kaynaklardan finansman sağlanan programlar hakkında katılımcılara bilgi verildi. Daha sonra sivil toplumun tarihsel gelişimi ile günümüzde STK'ların oynadığı rollere ilişkin sunumlar gerçekleştirildi. 7 gün süren eğitim programında sivil toplumun gelişimi, yasal mevzuat, stratejik planlama, finansal yönetim, kamu- STK işbirliği, etkinlik yönetimi, iletişim stratejisi ve sosyal medya yönetimi ve sosyal girişimcilik konuları ele alındı.
OCAK'TA ERSAMUS + EĞİTİMİ
'Yerelde Kurumsal Kapasite Geliştirme' eğitim programına katılım sağlayan sivil toplum kuruluşları temsilcileri, 10-11 Ocak 2018 tarihlerinde de Büyükşehir Belediye Başkanlığı çalışanlarına yönelik düzenlenecek 'Erasmus + Programları' eğitim programına doğrudan katılım sağlayacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!