Stilinize korkmadan katabileceğiniz 5 ışıltı

Güncelleme Tarihi:

Stilinize korkmadan katabileceğiniz 5 ışıltı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 14:42

Gündelik kıyafetlerinizde ya da özel günlerinizde ışıltının fark etmeden kıyafetinize kattığı hava tartışılmaz. Ufak bir ışıltıyla çok basit ve sade bir kıyafeti bile göz alıcı bir hale çevirebilirsiniz. Ve bu ışıltıyı yakalamak için makyaj malzemelerinden ayakkabıya, çantadan kolyeye birçok seçeneğiniz var. Gelin hem şık hem ışıl ışıl görünebileceğiniz seçeneklere birlikte bakalım.

Haberin Devamı

Işıltılı bir ruj tüm havanızı değiştirebilir

İstediğiniz etkiyi yaratmak için illa parıl parıl bir kıyafet giyinmek zorunda değilsiniz. Yeri geldiğinde son dönemin çok moda ışıltılı rujlarını kullanarak da etkileyici bir görüntüye ulaşabilirsiniz. Özellikle 2017’de dudaklarımız için neon renklerin ve parlaklığın ön planda olduğunu düşünürsek, hiç durmayın kolayca ışıldayın.

Stilinize korkmadan katabileceğiniz 5 ışıltı

Gözlerini sizden ayıramasınlar

Çok sade bir toplantı kıyafetinin üstüne bile takacağınız ışıltılı bir küpe, kolye ve belki de sadece gösterişli bir yüzük size bambaşka bir hava katabilir. Tüm toplantı boyunca parmağınızda ışıl ışıl ışıldayan yüzüğünüze takılan gözler insanlar üzerindeki etkinizi arttırır. Deneyin ve görün.

Haberin Devamı

Stilinize korkmadan katabileceğiniz 5 ışıltı

Kıyafetinizi bambaşka bir noktaya taşıyın

Çanta ya da kemer, ikisinden birini seçin ve en parlağıyla kıyafetinizi bambaşka bir yere taşıyın. Özellikle parlak çantalar birkaç sezondur zaten çok moda. Bu nedenle dolabınıza eklememeniz için hiçbir neden yok. Aynı şekilde bir jean üzerine bile rahatça kullanabileceğiniz parlak bir kemer giysinizi bir anda bir parti kıyafetine çevirebilir. Korkmayın ışıldayın!

Stilinize korkmadan katabileceğiniz 5 ışıltı

Işıltılı bir yürüyüşe çıkmak ister misiniz?

Geçmişte parıltılı ayakkabılar giyinmek sadece çocukluğumuza özgü bir şeydi. Ya da ancak bir dansçıysanız parlak ayakkabılarınızla toplum içine çıkabilirdiniz. Neyse ki moda bir süredir parıltılı ayakkabıları, günlük hayatta spor kıyafetlerimizin altına bile giyebilmemize olanak verdi. Siz de olanakların keyfini çıkarın ve ışıltılı bir yürüyüş yapın.

Stilinize korkmadan katabileceğiniz 5 ışıltı

Haberin Devamı

Işıltılı bir fular bile işinizi görür

Diyelim ki ışıltı konusunda ciddi bariyerleriniz var. O kadar da gösterişli olmak istemiyorsunuz. Parıltılı bir ayakkabı ya da çanta size fazla mı gelecek? O halde siz de basit bir fularla bile istediğiniz ışıltılı etkiyi yaratabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey parıltılı bir fuları boynunuza dolamak ve romantik bir aksesuarla ışıltının keyfine varmak.

BAKMADAN GEÇME!