Alışveriş Cadısı
Alışveriş Cadısı
Alışveriş CadısıYazarın Tüm Yazıları

Stil ve güzellikte hayat kurtaran uygulamalar

Akıllı cep telefonu veya tablet bilgisayarınıza yüklediğiniz bir iki uygulama ile gardroptan saça, makyajdan aksesuvara stil ve güzelliğinizi garanti altına alabilirsiniz. İşte en iyilerinden bir kaçı.

Haberin Devamı




YOUR HAIR & MAKE UP
Dünyanın en iyi, şöhretlerle çalışan makyaj sanatçısından üçü; Karen Kawahara, Joanna Schlip ve Lutz Wesemann’ın hazırladığı bir rehber. Siz de Hollywood ünlüleri gibi görünebilirsiniz. Verdiği direktifleri uygulamanız yeterli. Sadece en yeni değil, saçınıza, yüz şeklinize ve cildinize en uygun malzemeleri ve stili seçmenizi sağlayacak. Herhangi bir kozmetik markasını dayatmıyor, reklamını yapmıyor.

Stil ve güzellikte hayat kurtaran uygulamalar


MIRROR
Sayısız ‘ayna’ uygulamasından biri. Özelliği yaptığınız makyajın farklı ışıklar altında nasıl görüneceğini de göstermesi. Telefon veya tabletin kamerasını ayna gibi kullanıyorsunuz. Diyelim ki makyajı yaparken kapalı bir alandasınız ama tüm gün açık, güneşli bir yerde olacaksınız. O ortamda nasıl görüneceğinizi bilmek elinizde.

Haberin Devamı

Stil ve güzellikte hayat kurtaran uygulamalar


FEATHER REPORT
Yağmurlu havada bez Converse, güneşli günlerde şemsiye ile çıkan, giydiklerini hava durumuna uyduramayanlardan mısınız? İşte sizin uygulamanız. O andaki hava durumuna uygun kıyafetleri öneriyor. Tüm sezon boyunca seçimlerinizi saklayıp favorilere ekliyor. İsterseniz irtifa ya da gidilecek yer gibi ek seçenekler ekleyip geliştirebilirsiniz.

GO TRY IT ON
Saatlerce hazırlanıp giyindiniz ama tam da emin değilsiniz. Sorun değil, hemen ikinci, üçüncü, dördüncü fikirleri alabilirsiniz. Go Try It On, bir stil sosyal ağı. Hazırlanıp fotoğrafınızı yüklüyorsunuz, diğerleri fikirlerini, tavsiyelerini yazıyor.

CLOTH
Telefonunuz yardımıyla gardrobunuzun favori parçalarının ya da tamamının fotoğraflarını yükleyebilir ve bir veri tabanı oluşturabilirsiniz.

STYLEBOOK
Hayli beğenilen bir uygulama. Giysilerinizin fotoğrafını yükleyip kolajlar yapabiliyorsunuz. Wired dergisi tarafından 2012’nin en iyi gardrop düzenleyici uygulaması seçildi. Seyahate çıkarken saatlerce dolabın karşısında dikilmek yerine, yanınıza alacaklarınıza buradan karar verebilirsiniz.

Haberin Devamı

Stil ve güzellikte hayat kurtaran uygulamalar

 


HAFTANIN FIRSATI


HAKAN YILDIRIM SAMPLE SALE

Stil ve güzellikte hayat kurtaran uygulamalar


1 Nisan itibariyle İstanbul Maçka’daki yeni yerine taşınacak olan ünlü moda tasarımcımız Hakan Yıldırım, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi üzerindeki eski showroom’una 5 günlük özel bir sample sale ile veda ediyor. Yarın (26 Mart) başlayacak olan Sample Sale, 30 Mart Cumartesi akşamına kadar devam edecek. Hakan Yıldırım tasarımı numunelere kaçmaz fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Mağaza her gün 10.00-19.00 arasında açık.



VİTRİNDE GÖRDÜM


Artık Türkiye’de

Stil ve güzellikte hayat kurtaran uygulamalar Â

Calvin Klein Collection ayakkabılar Türkiye’de de satılmaya başlandı. Markaya ait mağazalarda ve anlaşmalı mağazalarda bulunabilir. Calvin Klein/images/100/0x0/55ea31b3f018fbb8f870a99b mağazaları
İstanbul İstinye Park, City’s Nişantaşı, Akmerkez, Ankara Kentpark, Cepa, İzmir Bornova Forum ve Bodrum Yalıkavak Marina’da bulunuyor.

 

 

 

Haberin Devamı

http://twitter.com/alısveriscadisi

 

 

Yazarın Tüm Yazıları