Stil sahibi olmanız için 5 ipucu

Güncelleme Tarihi:

Stil sahibi olmanız için 5 ipucu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 15:30

Attığınız adımdan kullandığınız aksesuara her şey stilinizin bir parçası. Bu nedenle stilinizi oluştururken önemli olan kendini tanımanız ve kişiliğinizi kıyafetlerinize doğru yansıtmanız.

Haberin Devamı


Stil sahibi olmak insanın kendini tanımasıyla başlar. Kendi kişiliğini, hayata bakış açısını ve vücudunu tanıyan biri doğru hamlelerle ve seçimlerle stil sahibi bir görünüme kavuşabilir. Kendinizi içinde iyi hissettiğiniz modellere ve tasarımlara yatırım yapmaktan, kişiliğinizi ifade eden hobi ve aktivitelere yönelmeye kadar stil sahibi olmak aslında bir bütündür. Dış görünüşünüzde ve kıyafetlerinizde stilinizi yorumlamak için belli noktalara dikkat etmek gerekiyor. İşte stil sahibi olmanıza yardım edecek 5 ipucu:

 

Stil sahibi olmanız için 5 ipucu

 

Haberin Devamı

1. BAKIMLI GÖRÜNÜN

Stil sahibi olmanın en önemli kurallarından biri bakımlı görünmek. Dişleriniz ve cildiniz sizi ilk önce ele veren ve sizin hakkınızda karşınızdakine mesaj gönderen bölgelerdir. Bu nedenle diş bakımınıza ve cilt temizliğinize her zaman özen göstermeli ve sağlıklı bir görüntü yakaladığınızdan emin olmalısınız. Periyodik olarak diş kontrollerini yaptırarak ve cildinize uygun maske ve bakım önerilerini uygulayarak stilinizin ilk önce cildinizden başlaması gerektiğini unutmamalısınız.

 

2. KLASİK PARÇALARDAN VAZGEÇMEYİN

Her ne kadar trendler giyim konusunda güncel kalmanızı sağlasa da stil her zaman kalıcı olmak zorunda. Bu nedenle gelip geçici trendleri tamamen uygulamak yerine klasik parçalarla trendleri yakalamak size stil sahibi bir görünüm kazandırır. Zamansız kabanlar, pantolon ve gömlekler sizi her zaman hatırlanır kılar. Klasik görünümünüze trend küpe veya bilekliklerinizle hava katabilir ve stilinizi tamamlayabilirsiniz.

 

Stil sahibi olmanız için 5 ipucu

 

Haberin Devamı

3. TARZINIZI OTURTUN

'Az çoktur' felsefesi stil sahibi bir görünümün olmazsa olmazıdır. Sürekli farklı tarzda kıyafetler denemek yerine sizin imzanız haline gelmiş görüntü ve kombinleri farklılaştırmak stilinizde kalıcı olmanızı sağlar. Sizi tanıyanların sizinle özdeşleştirdikleri aksesuarlar ve parçalar varsa siz stil sahibi bir görünümü çoktan yakalamışsınız demektir.

 

Stil sahibi olmanız için 5 ipucu

 

4. AKSESUARLARA YATIRIM YAPIN

Sizi yansıtan aksesuarlara yatırım yapmak stil sahibi olmanın bir başka kuralıdır. İster saat, ister fular isterse küpe olsun sizi tamamladığına inandığınız çeşitli aksesuarlarınız olsun. Bu hem görünümünüzü zenginleştirir hem de stilinizle karşınızdakilerin aklında kalmanızı sağlar.

 

Haberin Devamı

Stil sahibi olmanız için 5 ipucu

 

5. BEDEN ÖLÇÜNÜZE UYGUN GİYİNİN

Stil sahibi bir görünümle etrafınızdakileri etkilemek istiyorsanız vücut proporsiyonunuza uymayan aşırı dar veya bol kıyafetler yerine vücut hatlarınıza yakışan modelleri tercih etmeniz sizi şık ve tarz sahibi gösterir. Abartıdan uzak modeller, yaşınıza uygun seçimler ve gidilen yere uygun tercih edilen kıyafetler stil sahibi görünmenin gizli detaylarındandır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!