Stil konusunda da şampiyon

Güncelleme Tarihi:

Stil konusunda da şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 14:12

2016-2017 Süper Lig Turgay Şeren sezonu şampiyonu Beşiktaş tüm sezon boyunca şıklığıyla da dikkat çekti. Siyah-Beyazlılar gerek ligde gerek Avrupa’da resmi giyim sponsoru Brooks Brothers’ın ürünleri ile şıklık yarışında da zirvede yer aldı.

Haberin Devamı

Sezon başıydı. Düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Koç Holding ile beşinci işbirliğine imza attıklarını açıkladı. Beko, RMK Marine, Aygaz-Mogaz ve Divan’dan sonra futbolcuların ve teknik heyetin yurtdışı-yurtiçi seyahatlerindeki ve günlük hayatlarındaki giyim sponsoru Brooks Brothers olmuştu. Aynı toplantıda Rahmi Koç, “İnşallah bu sezon da şampiyon oluruz” demişti. Ve dileği gerçekleşti. Beşiktaş Takımı sezon içinde şıklığı ile de fark yarattı. Öyle ki UEFA’nın sosyal medya hesapları çok kereler futbolcuların stillerine tam not verdi.

Tamamı özel üretim

Tüm dünyada ‘Başkanların markası’ olarak bilinen Brooks Brothers, sezon boyunca yönetim kurulu üyelerine ve tüm takıma modern bir stil yarattı. Siyah-Beyazlılar renklerini ve armasını kıyafetlerin ve aksesuarların üzerine taşıdı. Şampiyonluk sonrası konuştuğum RMK Classic CEO’su Füsun Kuran çok ama çok gururluydu: “Brooks Brothers bu yıl 200. yaşını kutluyor. İtalya’da Inter, Yunanistan’da Olympiakos takımlarını da biz giydiriyoruz. Türkiye’de şampiyon takımla birlikte olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduk. Üçüncü yıldızı ile daha da parlayacak takımımızın önümüzdeki yıllarda da gerek Türkiye’de gerek Avrupa’da başarıları ve şıklığı ile adından söz ettirmeye devam edeceğine inanıyorum. Anlaşmamızın uzun yıllar sürmesini istiyoruz.”

Haberin Devamı

Stil konusunda da şampiyon

Füsun Kuran, Rahmi Koç ve Fikret Orman koleksiyona birlikte karar verdi.

Füsun Kuran takım elbiselerinin modellerine oyuncularla ve yönetimle birlikte karar verdiklerini anlatıyor. Giymekten mutlu olmayacakları hiçbir şeyi dayatmamışlar. Tamamı özel üretim. Gömlekler kırışmayan kumaştan ve yüzde yüz koton. Takıma özel üretilen ve taraftarların çok beğendiği çanta ve kravatlarla ilgili sürpriz bir gelişme de var. Çok yakında bu iki özel ürün ve daha fazlası ‘Kartal Yuvaları’nda ve
Brooks Brothers mağazalarında satılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!