Stil ikonu olmak isteyen erkeklerin kış dolabında neler var?

Güncelleme Tarihi:

Stil ikonu olmak isteyen erkeklerin kış dolabında neler var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2017 09:50

Erkek giyimi son yıllarda tasarım çeşitliliği ile kadınların giyimine yaklaşmış durumda. Tüm bakışları üzerinizde toplamak için kış dolabınızı yenilemenin zamanı geldi...

Haberin Devamı

Erkekler de artık stil sahibi bir görünüme kavuşmak için gardıroplarını yeniliyor ve en yeni trendleri takip ediyor. Tarzı ile fark yaratmak isteyen erkekler için artık pek çok seçenek vitrinleri süslüyor.

Erkek giyimi son yıllarda tasarım çeşitliliği anlamında da kadın giyimine yaklaşıyor. Renk konusunda da erkekler artık daha özgür ve rahat seçimler yapabiliyor. Basic renklerin yanı sıra canlı ve iddialı renkler erkeklerin gardıroplarını süslemeye başladı bile.

Stil sahibi erkeklerin dolabında olması gereken parçalar:

1. Jean Gömlek

Jean gömleklerin önlenemez yükselişi devam ediyor. Casual giyim parçalarının en trendlerinden olan jean gömlekler jean pantolonlarla birlikte çabasız bir şıklık sağlıyor. Jean gömlekler ayrıca mavi renk kumaş pantolonlar ve bol kesimli şalvar pantolonlarla da şıklığın temsilcilerinden...

Haberin Devamı

2. Çizgili Kazak

Çizgi ve geometrik desenler bu sezon da gözde. Modern ve rafine bir stil sunan çizgi trendine çizgili kazaklarla merhaba diyebilirsiniz. Siyah beyaz çizgili kazak ve bodyleri siyah pantolonlarla veya siyah jeanlerle birlikte giyin ve gözleri üzerinize çevirin.

Stil ikonu olmak isteyen erkeklerin kış dolabında neler var

3. Jean Mont

Bu sezonun iddialı modelleri arasında içi kürklü jean montlar sıklıkla yer alıyor. Erkekleri soğuk kış günlerinde stil sahibi gösteren jean montları kalın tabanlı postallar ve jean pantolonlarla birlikte giymek oldukça revaçta.

4. Sırt Çantası

Çabasız ve rahat bir stilin en vazgeçilmez parçalarından birisi de sırt çantaları. Yükselişini bu sezon da sıkı bir şekilde sürdüren sırt çantaları canlı renkleri ve su geçirmez kumaşları ile deri çantaların pabucunu dama atıyor. Özellikle hafta sonu gezilerinde ve seyahatlerde sırt çantaları erkeklerin en büyük stil sırlarından biri...

5. Fular

Takım elbise ile harika bir şıklık sağlayan fularlar smart casual görünümleri de son derece zarif hale getiriyor. Farklı desen ve renklerdeki fularlarla tarzınızı görünür kılın.

Haberin Devamı

Stil ikonu olmak isteyen erkeklerin kış dolabında neler var

6. Bileklik

Metal bilekliklerden renkli ve deri modellere kadar pek çok seçenek stil sahibi erkeklerin bileklerini süslüyor. Bilekliklerinizi kıyafet renginize göre seçerek renk uyumunu yakalayabilirsiniz.

7. Oversize Kaban

Oversize kabanlar ile çabasız ve cool bir duruşa imza atın. Dar jean ve kazaklarınızı tezatlık yaratan oversize kabanlarla kombinleyebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!