Starlardan şahane gece

Güncelleme Tarihi:

Starlardan şahane gece
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2010 00:00

Aralarında Bülent Ersoy, Muazzez Abacı, Zekai Tunca gibi isimlerin bulunduğu Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesleri, Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’nde Ankaralılara unutulmaz bir gece yaşattı. Faslı Şahane isimli gecede, dokuz sanatçı aynı sahneyi paylaştı.

Haberin Devamı

TÜRK Sanat Müziği’nin dev isimleri, Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen görkemli gecede bir araya geldi. “Alaturka Şov, Faslı Şahane” isimli gecede, Bülent Ersoy, Muazzez Abacı, Seçil Heper, Yaşar Özel, Mustafa Sağyaşar, Zekai Tunca, Nalan Altınörs, Yıldırım Bekçi ve Samime Sanay birlikte sahne aldı. Sunuculuğunu Mehpare Çelik’in yaptığı konseri izleyenler arasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, gazeteci Şenay Düdek ve Fatoş Abla Koleji’nin sahibi Fatma Özyurt gibi isimler bulunuyordu.
Çelik’e büyük alkış
Konserin başlama saatinin geçmesine, bazı dinleyiciler alkışlayarak ve yuhalayarak tepki gösterdi. Bunun üzenine sahneye çıkan Mehpare Çelik, “Bu gece inanın yarım saat beklenebilecek bir gece. Konserin sonunda yuhaladığınız için inanın çok pişman olacaksınız” dedi. Çelik’in bu sözleri salondan büyük alkış aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!