Star Wars : Sith'in İntikamı filminin alternatif sonu ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Star Wars : Sithin İntikamı filminin alternatif sonu ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 19:52

Dünyaca ünlü Yıldız Savaşları (Star Wars) serisinin 5. filmi olan 'Sith'in İntikamı' filminin alternatif sonu olduğu öğrenildi. Orijinal hikayede Anakin Skywalker'ın eşi Kraliçe Padme'nin çok daha 'kuvvetli' bir karakter olduğu, ölmediği ve Anakin'i öldürmeye çalıştığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Star Wars (Yıldız Savaşları) serisinin yapım yılına göre 5., hikaye kronolojisine göre ise 3. filmi olan 'Sith'in İntikamı' filminin orijinal sonunda Natalie Portman'ın canlandırdığı Padme karakterine daha 'adaletli' bir yer verildiği ortaya çıktı.

Portman'ın canlandırdığı Anakin Skywalker'ın eşi ve Luke Skywalker'ın annesi olan Kraliçe Padme karakterine filmde yeterince rol verilmediği ve geri planda kaldığı eleştirileri yapılıyordu.

Filmde Padme ölmek için güçlü bir arzu duyuyor çünkü yaşama isteğini kaybettiği belirtiliyordu.

ALTERNATİF SONDA PADME, ANAKİN'İ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞMIŞ

Digital Spy adlı internet sitesinin aktardığına göre Ian McCaig adlı konsept tasarım sanatçısı 2016'da Sanat Akademisi'ndeki sunumunda filmin 'alternatif sonunu' ortaya serdi.

Haberin Devamı

McCaig'e göre orijinal hikayede Padme eşi Anakin'in karanlık tarafın içine çekildiğini öğrendikten sonra ona karşı pasif kalmıyor ve gelecekte 'İsyancı Birliği' olarak anılacak olan oluşumun ilk adımlarını atıyor.

Filmde Mustafar gezegenine seyahat eden Padme kocası Anakin'e karanlık taraftan çıkması için yalvarıyor ancak sonradan Darth Vader olan Ankin onun boğazını sıkıyor ve bayıltıyordu.

Alternatif sonda ise Padme Anakin'i öldürmeye çalışıyor. Eşinin boğazına bıçak dayayan Padme, o sırada ise onu hala sevdiğini anlıyor.

Bundan sonraki kısım ise filmle aynı örgüyü izliyor.

BAKMADAN GEÇME!