'Star Wars: Force Awakens' filminden ilk resmi fragman

Güncelleme Tarihi:

Star Wars: Force Awakens filminden ilk resmi fragman
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2015 11:34

Bilim kurgu tarihinin en önemli serilerinden olan Star Wars'un 17 Aralık'ta vizyona girecek olan Star Wars: Force Awakens (Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor) filminin ilk resmi fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Star Wars serisinin yedinci filmi 'Force Awakens' tüm dünyada merakla bekleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda bilim kurgu dünyasının yükselen ismi Jeffrey Jacob Abrams oturuyor. Filmin son serisinde Darth Vader ve oğlu Skywalker karşı karşıya gelmişti ve izleyiciler tarafından serinin bittiği düşünülmüştü. Bu film ise herkesi şaşırtacak.

Haberin Devamı

Yeni bölümde Carrie Fisher, Mark Gamill, Harrison Ford gibi daha önce oynamış oyuncuların dışında Adam Driver, Daisy Ridley gibi oyuncular da yer alıyor.

Star Wars: Force Awakens filminden ilk resmi fragman

Hayranları tarafından büyük sabırsızlıkla beklenen Star Wars serisinin bu fragmanı, ABD televizyonlarında Türkiye saati ile sabaha karşı yayınlandı. Fragmanı ilk izleyenlerden olmak için uykusuz kalmayı göze alan filmin hayranları, hem aksiyon hem de hikayenin içeriğine dair pek çok detayla karşılaştı.

Haberin Devamı

Star Wars: Force Awakens filminden ilk resmi fragman

 

ABD’de 18 Aralık’ta gösterime girecek film, Türkiye’de daha önce açıklanan vizyon tarihinden bir gün önce, yani 17 Aralık Perşembe günü vizyona girecek. Film için ön bilet satışlarına başlanan ABD'de bazı sinemalarda gerçekleştirilecek özel bir organizasyonda, serinin tüm filmlerinin gösterileceği bir Star Wars maratonu’ düzenlenecek.

BAKMADAN GEÇME!