Stant yerleri kurayla belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Stant yerleri kurayla belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2018 12:20

Stant yerleri kurayla belirlendi

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Kaymakamlığı başkanlığında 8 kurumun işbirliği 2- 3 Mart tarihlerinde "Manavgat'ta İş Var" sloganıyla gerçekleştirecek olan istihdam fuarı öncesinde stant yerleri kurayla belirlendi.

Manavgat Kaymakamlığı başkanlığında, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Manavgat Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi (AÜ), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), İnsan Kaynakları Yöneticileri (İNKAY), Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) işbirliğiyle işçi ve işvereni buluşturacak istihdam fuarı gerçekleştirilecek.

"Manavgat'ta İş Var" sloganıyla 2- 3 Mart tarihlerinde Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde organize edilecek fuar öncesinde MATSO toplantı salonunda, katılacak firmaların yerleri kura çekimiyle belirlendi. Kura çekimine MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, İŞKUR Manavgat Müdürü Yavuz Ayna, İNKAY Genel Sekreteri ve Manavgat Sorumlusu Cemile Akbulut, SGK Müdürü Ali Duru ve MASİAD Başkanı Turgay Akar ile stant açacak iş yeri temsilcileri katıldı.

Kura çekimi öncesinde konuşma yapan MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, stant açacak olan iş yeri temsilcilerine çalışma ve fuar hakkında bilgiler verdi. Üçüncüsü gerçekleştirilecek olan fuarın hem işçi hem de işveren için önemine değinen Başkan Boztaş, "Fuarın güzel ve verimli geçmesini bekliyoruz. Fuarımız bölgemize, ilçemize ve üyelerimize katkı sağlayacaktır. Herkese hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, katılımcıların ilgisine teşekkür ederek, 8 kurum ve kuruluş tarafından ortaklaşa organize edilen fuarın katılımcılara ve işletmelere hayırlı olmasını diledi. Tüm katılımcılara Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in selamları olduğunu kaydeden Şimşek, güzel bir turizm sezonu geçirilmesini diledi. Şimşek, "Yabancıyı burada konuk edebilmek, hizmet sunabilmek sizler için en zor görevlerden biridir ama başarı ile yapıldığına inanıyorum. Turizmde rezervasyonların bu yıl iyi olduğu ve sezonun açılmasının öne çekildiğinden bahsediliyor. İnşallah bir aksilik olmaz. Gelen misafirlerimizi geldikleri gibi güzel düşüncelerle tekrar gelmeleri düşünceleri ile uğurlarız diye temenni ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından katılımcı firmaların yerleri kura çekimiyle belirlendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!