Stancu sessiz kaldı

Güncelleme Tarihi:

Stancu sessiz kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2016 15:45

Gençlerbirliği’nin forveti, hazırlık dönemini golsüz geçirdi. Ülkesi Romanya ile 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde mücadele eden ve kampa geç katılan tecrübeli oyuncu, TSYD Kupası’nda da bir maçta görev yaptı.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği sezonun başlamasına kısa bir süre kala forvet hattını güçlendirmek için arayışlarını sürdürürken, takımın en etkili isimlerinden biri olan Sorin Bogdan Stancu, hazırlık dönemini golsüz geçti. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile yönetim cephesi, forvet hattına takviye için Afrikalı iki oyuncu üzerinde duruyor. Geride kalan sezon Gençlerbirliği forması altında resmi müsabakalarda 10 gol atan ve takımın en golcü ismi konumunda bulunan Stancu, hazırlık maçlarında henüz gol sevinci yaşayamadı. Ülkesi Romanya ile birlikte, Fransa’da düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde yer alan ve grupta Fransa ile İsviçre maçlarında birer penaltı golü atan tecrübeli forvet, takımın yeni sezon kamp çalışmalarına geç katılırken, görev aldığı karşılaşmalarda rakip ağları havalandıramadı.

Haberin Devamı

MURİÇ’İN DE BİR GOLÜ VAR

Gençlerbirliği ile ilk geldiği dönemde 3 yıllık sözleşme yapan ve kontratı 2016 yılının Mayıs ayında sona erecek olan Stancu, dönem harici sözleşme yenileyip, mukavelesini 2018 yılına kadar uzattı. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nce düzenlenen turnuvanın ilk maçında Adanaspor’a karşı oyuna ilk 11’de başlayan Stancu, sahada 68 dakika kalırken, final maçında Teknik Direktör İbrahim Üzülmez kendisine forma şansı vermedi. Stancu, son golünü 25 Nisan 2016’da Ankara’da oynanan lig maçında Gaziantepspor’a attı. Kırmızı-siyahlıların, yeni sezon öncesinde PTT Birinci Lig ekibi Giresunspor’dan kadrosuna kattığı bir başka forvet Vedat Muriç ise takımının 3-1 yenildiği Asteras Tripolis karşılaşmasında, şu ana kadar ki tek gol sevincini yaşadı.  Başkent temsilcisi, ligin ilk haftasında 21 Ağustos Pazar günü Gaziantepspor ile kendi sahasında karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!