SSK Göztepe kreşi baştan aşağı yenilendi

Güncelleme Tarihi:

SSK Göztepe kreşi baştan aşağı yenilendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

SSK Göztepe Hastanesi'nin Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği, 118-Y Lions Yönetim Çevresi tarafından 100 milyar lirayı aşkın bir harcamayla tepeden tırnağa yenilendi.

Kliniğin açılışı da SSK İstanbul Sağlık İşleri Müdürü Dr. Hikmet Çevik, SSK Göztepe Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan Erdil, 118-Y Lions Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Melek Doğan ile çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı. Başhekim Prof. Dr. Hasan Erdil, 6 katlı, 260 yataklı klinikte, 30 uzman, 29 asistan, 63 hemşire ve 40 personelin hizmet verdiğini söyleyerek, ‘‘Bu klinik sadece İstanbul'un Anadolu Yakası’na değil, Anadolu'dan gelenlere de hizmet veriyor. Kendi laboratuvarı, ameliyathanesi de var.’’ dedi.

Hayırseverlere plaket verildi

SSK İstanbul Sağlık Müdürü Dr. Hikmet Çevik de amaçlarının sigortalılara en iyi hizmeti vermek olduğunu belirterek, ‘‘Bu yıl 25 dispanser daha açmayı düşünüyoruz. Ancak en büyük sıkıntımız arsa bulmakta’’ diye konuştu.

Lionslar adına konuşan Melek Doğan, tüm hayırseverlere teşekkür etti ve hayırseverlere Başhekim Prof. Dr. Erdil ve Dr. Hikmet Çevik ile birlikte plaket verdi. Çocuk kliniğine 1500 metrekare steril yer döşemesi yapıldı. 138 adet karyola-dolap ve yatak alındı. 7 yataklı ortopedi, 10 yataklı talesemi servisi ile 8 yataklı acil servis yeniden tefriş edildi. Yeni doğan servislerine bebek yatakları, 1 adet kuvöz alınırken, klinikteki odaların eşyası da baştan başa yenilendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!