Sporun Enleri'nde İlkadım'a ödül yağdı

Güncelleme Tarihi:

Sporun Enlerinde İlkadıma ödül yağdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 15:37

Sporun Enleri'nde İlkadım'a ödül yağdı

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN'da 2016 Sporun Enleri Ödül Töreni'nde İlkadım Belediyesi sporcuları değişik dallarda 18 ödül aldı.



Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen ‘2016 Sporun Enleri’ ödül töreni programı yoğun ilgi gördü. Samsun 15 Temmuz Şehitler Parkı Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen törene Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkanı Ali Düşmez, Samsun Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, kulüp başkanları, sporcular ve hakemler katıldı.



Ödül töreninde İlkadım Belediyesi sporcuları ve antrenörleri ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bir milletin azminin ne büyük gururlar getirdiğini '2016 Sporun Enleri Ödül Töreni'nde bir kere daha gördük. Belediye olarak genç yavrularımızın fiziksel ve sosyal gelişimlerinde en büyük rol sahibi olan spor aktivitelerine desteğimizi hiç bir zaman esirgemedik. Genç sporcularımızda hemen hemen her dalda İlçemize hem ulusal hem de uluslararası arenada gurur kaynağı başarılar getirdiler. Ben en başta bu törende ödül kazanan sporcularımızı ve bu vesile ile de tüm sporcularımızı gönülden kutlarım" şeklinde konuştu.

Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen ‘2016 Sporun Enleri’ ödül töreninde değişik branşlardan ödüle hak kazanan 18 İlkadım Belediyesi sporcusu ilçenin gururu oldu. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!