Sporcu öğrencilere malzeme desteği

Güncelleme Tarihi:

Sporcu öğrencilere malzeme desteği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2018 10:07

Sporcu öğrencilere malzeme desteği

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan ve Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında desteklenen 'Umudunu Sporla Taşımak' Projesi kapsamında sporcu öğrencilere malzeme yardımında bulunuldu.
Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Osmaniye Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi Ofis Koordinatörü Veysi Oruk, Osmaniye Gençlik Merkezi Müdürü Bayram Bozyel ve Proje Koordinatör şube Müdürü Sinan Temurtaş katıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, proje kapsamında proje kapsamında amaçlarının kentin faklı bölgelerinde eğitim gören genç ve çocukları, spor tesislerine taşıyarak onları spor ve kültürel faaliyetlerden yaralanması sağlamak olduğunu söyledi. Müdür Demir, Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak kenar mahallelerde eğitim öğretim faaliyetlerini yürüten okullardaki gençlerin il müdürlüğüne ait tesislerinden daha fazla yararlanmaları kaydıyla yeteneklerini keşif etmeleri ve yetenekli gençlerin "Umudunu Sporla Taşımak Projesi" ile spora yönlendirilmesinin sağlanacağını kaydetti. Demir, "Bu anlamda servis imkânı ile tesislerimize taşınan gençlerimiz il müdürlüğümüz bünyesinde çalışmakta olan antrenörlerimiz nezaretinde eğitim alma ve spor yapma imkânı bulacaklar. Projesi kapsamında çocuğumuza sporda alt yapı eğiti verilecek. Bu eğitimlerin yanı sıra doğru beslenme, yurttaşlık bilgisi ve adabı muaşeret kuralları da çocuklarımıza öğretiliyor. Amacımız; iyi birer sporcu ve iyi birer insan yetiştirebilmek. Bugünde sporcularımıza antrenmanlarda kullanmak için spor malzeme yardımında bulunduk" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!