Zeljko Obradovic: "Güzel giden sezonu taçlandırmak istiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Zeljko Obradovic: Güzel giden sezonu taçlandırmak istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2019 22:16

Ankara’da düzenlenen Basketbol Erkekler Türkiye Kupası Yarı Final maçında Fenerbahçe Beko ile Türk Telekom takımları karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, “Tamamen beklediğimiz gibi bir maç oldu” diye konuştu. 

Haberin Devamı

Ankara Spor Salonu'nda oynanan çeyrek final maçında Fenerbahçe Beko, Türk Telekom’u 73- 65 mağlup ederek finale adını yazdırdı.

Müsabaka sonrası basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, alınan sonuçtan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Obradovic, “Tamamen beklediğimiz gibi bir maç oldu. Çok zor ve duygusal bir maçtı. Türk Telekom’un iyi bir motivasyonla oynamasını bekliyordum. Bizim takımımızda aynı motivasyonla oynamalıydı. İki takım da son ana kadar maçı kazanmak için savaştılar. Son 2 dakikadaki küçük detaylar maçın sonucunu belirledi. Artık bu maç üzerine düşünecek çok fazla bir vaktimiz yok. Yarın bir final var. Oyuncularımı tebrik ederim büyük bir kupa kazanma ihtimali aldılar” şeklinde konuştu. Fenerbahçe Beko'da takım kaptanı Melih Mahmutoğlu ise yaptığı açıklamada, “Maçın başından sonuna itibaren sert bir maç oldu. Biz de o sertliğe basketbol kuralları içerisinde karşılık vermeye çalıştık. Telekom kendi evinde oynamasına rağmen bizim taraftarımız salonda yerini aldı. İyi bir galibiyet oldu. Yarın final maçı oynayacağız. Güzel giden sezonumuzu yarın sezon ortasında taçlandırmak istiyoruz. Yarın en iyi şekilde sahaya çıkıp seyircimizle birlikte bir bütün olacağız” ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

Zeljko Obradovic: Güzel giden sezonu taçlandırmak istiyoruz

KAPTANA SERT UYARILAR

Ankara’da düzenlenen basketbol Erkekler Türkiye Kupası yarı final maçında Fenerbahçe Beko’yla, Türk Telekom karşı karşıya geldi. Son anlara kadar kıran kırana geçen maçın 4. Periyotunda Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, çileden çıktı. 

Erkekler Türkiye Kupası yarı final maçında Fenerbahçe Beko, Türk Telekom’u 73-65 mağlup etti. Son 2 dakikasına kadar eşit giden müsabakada Türk Telekom takımından Vladimr Stimac’ın kaçırdığı pozisyon sonrası Kostas Sloukas’ın basketi kazananı belirledi. 

Maçın son periyodunda Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, takımının yaptığı basit hatalarla adeta kendinden geçti. Oyunun bir bölümünde kaptan Melih Mahmutoğlu’nu yanına çağırarak sert bir şekilde uyarılarda bulundu. Obradovic’in, Fenerbahçe Beko takım kaptanına fiziki müdahaleleri de gözlerden kaçmadı. 

Haberin Devamı

Zeljko Obradovic: Güzel giden sezonu taçlandırmak istiyoruz

Zeljko Obradovic: Güzel giden sezonu taçlandırmak istiyoruz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!