Yusuf Yazıcı'dan transfer açıklaması! Sezon sonunda...

Güncelleme Tarihi:

Yusuf Yazıcıdan transfer açıklaması Sezon sonunda...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2019 11:18

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Yusuf Yazıcı, hakkında çıkan transfer dedikodularıyla ilgili konuştu. Transfere odaklanmadığını ifade eden genç oyuncu, "Transfer görüşmeleri sezon bitince yapılabilir. Ben maçlara odaklanmış durumdayım" dedi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor'u 4-2 mağlup eden Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı, attığı golü annesine armağan etti.

Maça güzel başladıklarını belirten yıldız oyuncu, "Maça baskılı başladık. Golleri de bulduk ama çok basit hatalardan goller yedik. Sonunda kazanmasını bildik. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Attığım golü ise beni bugünlere getiren anneme armağan ediyorum" dedi.

"Maçlara odaklandım"
Yusuf Yazıcı, Lille ve Manchester United temsilcilerinin kendisini izlemeleriyle alakalı olarak ise, "Lig daha bitmedi. Transfer görüşmeleri sezon bitince yapılıyor ama ben sadece hafta sonu oynayacağımız Atiker Konyaspor maçına odaklanmış durumdayım. Diğer konular benim dışımda yaşanan gelişmeler" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un genç futbolcusu Yusuf Yazıcı bordo mavi renklere boyattığı araba ile Trabzon turu attı ve vatandaşları gidecekleri yere kadar götürdü. 22 yaşındaki oyuncu yolculuk sırasında vatandaşlarla keyifli sohbetler gerçekleştirdi ve gelecek hedeflerini anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!