Yunanistan'da 'ateşli' kapışma! CSKA Moskova'nın iddaa oranı...

Güncelleme Tarihi:

Yunanistanda ateşli kapışma CSKA Moskovanın iddaa oranı...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2018 13:57

Nesine.com'un basketbol iddaa yazarları, günün kritik eşleşmesini sizler için değerlendirdi.

Haberin Devamı

Romario Özsavidis'ten 'Panathinaikos - CSKA Moskova' iddaa analizi

Son dönemde aldığı yenilgiler ile dikkat çeken Panathinaikos, haftalar geçtikte ilk 8 basamaktan uzaklaşıyor. Son 6 karşılaşmada sadece kendi evinde Darüşşafaka Tekfen’i yenebilen Yunan ekibi, arka arkaya Real Madrid (deplasman) ve Olimpia Milano (iç saha) karşısında sahadan yenilgi ile ayrıldı. Pota altında Lasme ve Gist ile çok yeterli olamıyorlar ki; Madrid karşısında özellikle Ayon’a çok fazla alan bıraktılar.

Deplasman ekibi CSKA ise temsilcimiz Fenerbahçe karşısında kaybettikten sonra bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes’i 102-84 gibi net bir skor ile yenerek kendine geldi diyebiliriz. Esasen çok istikrarlı bir görünüm sergilemiyorlar son haftalarda ki; geride kalan 6 haftada 3 kez kazanıp 3 kez kaybetmeleri bunu destekler nitelikte. Ayrıca son 4 dış saha maçında sadece 1 kez kazandıklarını söyleyelim. Panathinaikos karşısında işleri kolay değil ancak ev sahibi ekipteki formsuzluk ve oyunun sıkıştığı anlarda sorumluluğu ele alacak bir yıldız ismin eksikliği, ibreyi Rus temsilcisine çeviriyor.

Haberin Devamı

Rodriguez, De Colo, Higgins, Clyburn gibi durdurulması zor skorerlere sahip CSKA’nın Yunanistan’da kazanacağı kanaatindeyim.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Euroleague maçları, sezon boyunca CANLI yayınlarla Nesine.com'da olacak, kaçırmayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!