Yunanistan, Uluslar Ligi'ndeki iddiasını sürdürebilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Yunanistan, Uluslar Ligindeki iddiasını sürdürebilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2018 13:58

'Euro 2020 vizesi alma' hedefi konarak hazırlık maçlarına anlam katması hedeflenen Uluslar Ligi'ne Estonya galibiyetiyle başlayan Yunanistan, iddiasını devam ettirmek için Macaristan deplasmanına çıkıyor...

Haberin Devamı

Macaristan

- Finlandiya deplasmanında 1-0 kaybeden Macaristan, Yunanistan karşısında da kaybederse, C Ligi 2. Grup'ta iddiasını kaybedebilir.

- Oyuncu havuzunun en tecrübelisi, Balazs Dzsudzsak kadroda yok. Hücum alternatiflerinden Nemanja Nikolic de milli takımı bıraktığını açıkladı.

- Adam Szalai'nin yanında Daniel Böde ve Krisztian Nemeth gibi, birlikte oynamaya alıştığı isimler yok. Leekens'in yerine göreve getirilen Marco Rossi, değişimin fitilini ateşledi.

Yunanistan

- Michael Skibbe yönetiminde, Dünya Kupası'na gitme şansını play-off ile kaybeden Yunanistan, Mart/Mayıs dönemindeki hazırlık maçlarında da sınıfta kalmıştı.

- Estonya deplasmanında 1-0 kazanıp, Uluslar C Ligi 2. Grup'a iddialı bir başlangıç yaptılar, Macaristan deplasmanında da bunu pekiştirmeye çalışacaklar.

Haberin Devamı

- Topa daha çok sahip oldular, hücumda daha istekliydiler, bunların yanında geride de muhteşem bir ikiliye sahipler. 'Sokratis & Manolas' stoper ikilisinin piyasa değeri toplamı 60 milyon Euro'ya eşit. 

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!