Yine Cuma yine kabus! Beşiktaş...

Güncelleme Tarihi:

Yine Cuma yine kabus Beşiktaş...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 09:42

Süper Lig'in 12. haftası açılış maçında Beşiktaş, Teleset Mobilya Akhisarspor ile 0-0 berabere kaldı. Vodafone Park Stadı'ndaki mücadelede üstün taraf ev sahibi Beşiktaş, girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Öte yandan siyah beyazlılar 11. dakikada Quaresma ile penaltı vuruşundan faydalanamadı. Akhisarspor'da ise Paulo Henrique, 79. dakikada direkt kırmızı kart gördü. Maçta gol sesi çıkmayınca taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı. Bu sonuçla Beşiktaş 22 puana, konuk ekip Akhisarspor 18 puana yükseldi.

Haberin Devamı

STAT: Vodafone Park
HAKEMLER: Serkan Çınar, Süleyman Özay, Mehmet Cem Nanoğlu
BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Medel, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay (Dk. 74 Oğuzhan Özyakup), Lens (Dk. 46 Cenk Tosun), Talisca, Quaresma, Negredo (Dk. 65 Babel)
TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR: Lukac, Lopes, Mustafa Yumlu, Caner, Onur (Dk. 85 Hora), Soner, Kadir, Sissoko, Aykut(Dk. 75 Eray), Larsson, Renato (Dk. 59 Henrique)
SARI KARTLAR: Tosic, Atiba Hutchinson, Babel, Medel (Beşiktaş), Kadir Keleş, Henrique, Fatih Öztürk, Hora, Lukac (Teleset Mobilya Akhisarspor)
KIMIZI KART: Dk. 80 Henrique

CUMA GÜNÜ KABUSU SÜRDÜ
Beşiktaş, Cuma günü oynadığı maçlarda yaşadığı puan kayıplarına bir yenisini daha ekledi. Beşiktaş Cuma günü oynadığı son 7 lig maçında 5 beraberlik 2 yenilgi aldı ve galip gelemedi. Beşiktaş bu maçlarda 16 puan kaybetti.

Haberin Devamı

Yine Cuma yine kabus Beşiktaş...

NOTLAR:

PEPE İLK KEZ KADRODA DEĞİL
Bu sezon oynanan tüm karşılaşmalarda ilk 11 de yer bulan Pepe, ilk kez kadroda yer almadı. Portekiz Milli Takımı'nın, ABD ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Pepe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü oynanacak olan Porto maçı sebebi ile teknik direktör Şenol Güneş tarafından riske edilmedi. Beşiktaş'ta Pepe'nin yerine Şilili yıldız Medel defansta görev aldı.

Yine Cuma yine kabus Beşiktaş...

SCHUSTER VODAFONE PARK'TA
Beşiktaş’ın eski Teknik Direktörü Schuster, ailesi ile Vodafone Park’a geldi. Schuster'in yanında yardımcısı Carlos da yer aldı.

TAYFUN KORKUT MAÇA ORMAN İLE GELDİ
Bir zamanlar Beşiktaş’ta top koşturan ve teknik direktörlük yapan Tayfun Korkut, maça Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ile gelmesi dikkat çekti.

Yine Cuma yine kabus Beşiktaş...

Haberin Devamı

MİLLİ OYUNCULAR DİNLENİYOR
Beşiktaş'ta ülkelerinin milli takımlarında olan Babel, Oğuzhan ve Cenk Tosun da Teleset Mobilya Akhisarspor maçında ilk 11'de yer almadı. Siyah-beyazlılarda bu 3 ismin yerine Tolgay Arslan, Lens ve Negredo ilk 11'de forma şansı buldu.

CANER ERKİN'İN CEZASI SÜRÜYOR
Beşiktaş'ta cezası süren Caner Erkin, Teleset Mobilya Akhisarspor maçında da forma şansı bulamadı. Medipol Başakşehir karşılaşmasında gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düşen tecrübeli oyuncuya, hakeme yönelik hareket ve hakareti nedeniyle de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 6 maç men cezası verilmişti. Deneyimli oyuncu, Aytemiz Alanyaspor ve Göztepe karşılaşmalarında da görev yapamamıştı.

Haberin Devamı

Yine Cuma yine kabus Beşiktaş...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!