Yeni slogan zamanı

Güncelleme Tarihi:

Yeni slogan zamanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 22:24

EUROBASKET 2017 ateşi yakıldı. A Milli Takım, Sinan Erdem Spor Salonu’nda ilk idmanına çıktı.

Haberin Devamı

Devlerin başarılı koçu Ufuk Sarıca, TBF CEO’su Ömer Onan ve milli yıldızlar da, Hürriyet’in sorularını yanıtladılar.

A Milli Takım’da estirdiği yeni hava parkede hissedilen koç Sarıca, “12 Dev Adam ekolü sürecek mi? Farklı bir tarz mı izleyeceğiz?” sorusunu yönelttiğimizde, “Bazı ekoller oluşur ve belli dönemlere damga vururlar. Sonra değişim süreci başlar” sözleriyle yanıt vermeye başladı ve ekledi...

OYUNCULARA HİSSETTİRMEDEN...

BU Milli Takım ile de bence bambaşka bir süreç başlıyor. Farklı bir hadise yaşıyoruz. Bununla ilgili belki yeni bir slogan, takımın işleyişi, oyun stili veya maçlara çıkmasıyla kendiliğinden oluşur.”

Millilerin büyük kısmının, ligdeki yabancı hegemonyası nedeniyle süre alamadığını hatırlattığımız Sarıca, “Bu durum bir takım dezavantajlar yaratacak. Önemli olan bunu oyunculara hissettirmeden, turnuvaya kadar takımı hazır hale getirmektir” dedi.

Haberin Devamı

Yeni slogan zamanı

SARICA, “Geniş bir aday kadro açıklayıp gençlere de yer verdik. Şimdilik belirsizlikler var ama 44-45 günlük süreçte her şey netleşecek” dedi.

SPORU HAYAT TARZI HALİNE GETİRMELİYİZ

SARICA’ya, Beşiktaş-F.Bahçe final serisinde koç Obradovic ile sarıldıkları fotoğrafı ve Sırp hoca hakkındaki düşüncelerini de sorduk.

Koç özetle şu yanıtı verdi: “Sporun görsellik ve zevk yönünü görüp, onu hayat tarzı haline getirmeliyiz. Obradovic çok değerli bir koç. O gün biz de sahada birlik ve beraberlik mesajı vermek istedik.”

ONAN: YERLİ OYUNCULAR PARAYI 2. PLANA ATMALI

TÜRKİYE Ligi’nde yerli basketbolcuların yabancılara oranla çok daha az süre almasıyla ilgili görüşlerini sorduğumuz TBF CEO’su Ömer Onan, şunları söyledi:

Türk oyuncularımız, biraz parayı ikinci plana atıp, oynayabilecekleri takımlara gitmeli. Hep ekstra çalışmalılar. Önümüzde Avrupa şampiyonu bir takıma giden Sinan, Efes’te Doğuş, NBA’e transfer olan Cedi ve oynamak için Banvit’i seçen Furkan örnekleri de var...

Haberin Devamı

BARIŞ HERSEK: SAYGIM SONSUZ AMA KENDİMİ DE BİLİYORUM

F.BAHÇE ile sözleşme uzatan Barış Hersek’le, ‘az süre aldığı’ eleştirilerine dair konuştuk. Hersek içtenlikle, “Tüm eleştirileri inceleyip aynaya bakarım. Kötüleri görmezsem dürüst biri olamam. Ülke olarak biz sadece TV’leri takip ediyoruz. Kağıt üzerinde yazılanları okusak, çok daha bilinçli bir toplum oluruz. Çok sayıda başarım var ve seçilen bir oyuncuyum. Herkese saygım sonsuz ama kendimi de biliyorum. Çok ağır eleştirenlerin de canı sağ olsun” dedi.

F.BAHÇE KARARIMDAN EMİNİM

G.Saray’dan F.Bahçe’ye giden Sinan, “EuroLeague’de hedefi olan bir takımda oynamak istiyordum” dedi.

KAPTAN Sinan Güler, G.Saray’dan F.Bahçe’ye gidişiyle alakalı, “EuroLeague’de hedefi olan bir takım istiyordum. Önüme vizyon ve rol olarak en net gelen F.Bahçe’ydi. Kararımdan eminim” dedi. G.Saraylı Göksenin ise, “Sinan abi bana kaptanlık yaptı ve yapıyor. Nerede isterse orada oynar. Ona bu konuda gönül koymam mümkün değil” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yeni slogan zamanı

Göksenin, Barış, Mehmet ve Doğuş, EuroBasket’te başarı sözü verdi.

İLK DURAK İTALYA...

D Grubu ve final etabı İstanbul’da oynanacak olan EuroBasket’te Türkiye, ilk maçına 1 Eylül’de Ülker Arena’da çıkacak. Milliler, ilk etap kampı içinse 23 Temmuz’da İtalya’ya gidiyor.

Yeni slogan zamanı

BAKMADAN GEÇME!