Yeni Ronaldo’lar Antalya’da yetişecek

Güncelleme Tarihi:

Yeni Ronaldo’lar Antalya’da yetişecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 09:55

Dünya devi Real Madrid, Türkiye'deki akademisini Antalya Regnum Carya'da açıyor. 

Haberin Devamı

19 Haziran'da başlayacak eğitimler Eylül ayına kadar devam edecek ve Real Madrid Akademi’nin antrenörleri, haftanın 5 günü,  6-17 yaş arası çocuklarla birebir ilgilenecek. 

Dünyanın en prestijli futbol kulüplerinden Real Madrid, Antalya Belek’te yer alan Regnum Carya’da futbol akademisi açıyor. Real Madrid Vakfı Futbol Akademisi tarafından 19 Haziran’dan itibaren düzenlenecek eğitimlere, 6 ila 17 yaş arası tüm çocuklar katılabilecek.

Eylül ayına kadar devam edecek eğitimlerde, Real Madrid Akademi’nin antrenörleri, haftanın 5 günü, akademiye katılan çocuklarla bire bir ilgilenecek. Hafta boyunca en fazla 75 çocuğun katılabileceği eğitimler sonrasında katılımcılara Real Madrid Futbol Akademisi diploması verilecek. Genç futbolcular diplomaları ile Real Madrid Akademisi merkezindeki eğitim ve maçlara da katılma hakkı kazanacak.

Haberin Devamı

Eğitimler öncesi düzenlenen basın toplantısına Real Madrid Vakfı Yeni Projeler ve Bölge Müdürü Andres Muntaner Borrajo, Regnum Carya Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Üstertuna, Miguel Miranda, Pablo Revenga ve Zlatko Maric gibi önemli isimler katıldı. 

Yeni Ronaldo’lar Antalya’da yetişecek

6-17 yaş arası tüm çocukların katılımına açık olan Real Madrid Futbol Akademisi ile ilgili konuşan Regnum Carya Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Üstertuna, spor turizmini artırmaya yönelik olarak pek çok çalışma yürüttüklerini, futbol akademisinin de bu çalışmalardan biri olduğunu vurguladı. Üstertuna, daha önceki yıllarda Chelsea ile benzer bir işbirliği yaptıklarını hatırlatarak şunları söyledi: “Regnum Carya, kongreden, tatile, spordan iyi yaşama kadar pek çok alternatifi barındıran bir turizm kompleksidir. İçerisinde 3 adet profesyonel futbol sahası, tenis sahaları, 2 ayrı golf kulübü bulunan tesis, spor turizmine kurulduğu günden bu yana özel bir önem veriyor. Pek çok uluslararası önemli spor organizasyonuna, önemli kulüplerin kamp ve antrenmanlarına ev sahipliği yapan Regnum Carya bu kez geleceğin Ronaldo’larının yetiştirilmesine vesile olacak.”

Haberin Devamı

Toplantıda konuşan Real Madrid Vakfı Yeni Projeler ve Bölge Müdürü Andrés Muntaner Borrajo’, Real Madrid Vakfı’nın Türkiyedeki ilk okulunu açmaktan mutluluk duyduğunu belirterek şöyle konuştu: “Bugün 73 ülkede eğitim gören 70 bin temsilcimizle çalışıyoruz. Spor sadece antrenman değil öğrenme ile de alakalıdır. Saygı, takım çalışması, motivasyon, efor ve kendini adama Real Madrid’in vazgeçilmez değerleri arasındadır ve bu değerleri dünya çapındaki tüm okullarımızda öğretiyoruz.  Antalyadaki programımızla da birlikte bu yaz toplamda 41 ülkede 35 bin öğrenci yetiştirmeyi umuyoruz.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!