Yemen Ekşioğlu, Orhan Saka ve arkadaşları anıldı

Güncelleme Tarihi:

Yemen Ekşioğlu, Orhan Saka ve arkadaşları anıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2018 16:59

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu önceki gece İstinye'deki Tesislerinde vefat eden kurucular için Onursal Başkan Kemal Bektaş tarafından mevlüt okutturuldu.

Haberin Devamı

Gençlik Spor Genel Müdürü ve Türkiye Futbol Federasyonu yöneticisi Mehmet Baykan ve TASK Başkanı, Türkiye Futbol Federasyonu yöneticisi Ali Düşmez'in katıldığı törende anıldı. İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu kurucuları arasında ebediyete intikal eden Orhan Saka, Yaşar Saçalan, Bogos Monosyan, İskender Şenduran, Orhan Yücer, Mehmet Bener, Yemen Ekşioğlu, Özer başaran, Hasan Tutaş, Cevdet Emekligil, Berksin Güvenç, Yalçın Kızılay, Günhan Ersek, Doğan Met, Ertan Rizeli, Aydın Teke, Ramiz Gökbudak,Bilal Bora, Hüsnü Çil, Turhan Demiral, Hürrem Şahinkaya ve Altuğ Verdi için Kuranı Kerim okundu.

Çekmeköy Kuran kursunun başarılı hafızlarından Mehmet Çakmakçı, Mustafa Çetin Bişgin ve Ali İhsan Akıllı’nın seslendirdiği Kuran tilavetinin ardından bir konuşma yapan Onursal Başkan Kemal Bektaş, anma törenine katılan davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek “Öncelikle katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Geçmişini hatırlamayanın geleceği olmaz. Buralara nereden, nasıl geldiğimizi çok iyi biliyoruz. Hepiniz buraya kadar geldiğiniz için de hakkınızı helal ediniz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Yemen Ekşioğlu'nun oğlu Hakkı Ekşioğlu ise geceye katılan davetlilere teşekkür ederek amatör spora katkısı olan tüm rahmetli olanlara rahmet dilerken, diktikleri başarı bayrağını en üst seviyeye getirmek için daha çok çalışacaklarını söyledi.

BAKMADAN GEÇME!