Yazın İlk Takası Gerçekleşti, Gortat Clippers Yolcusu Oldu!

Güncelleme Tarihi:

Yazın İlk Takası Gerçekleşti, Gortat Clippers Yolcusu Oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2018 10:14

NBA’de yaz döneminin ilk takası Washington Wizards ile Los Angeles Clippers arasında gerçekleşti.

Haberin Devamı

NBA’de serbest piyasaya adım adım yaklaştığımız günlerde yaz döneminin ilk takası Los Angeles Clippers ile Washington Wizards arasında gerçekleşti. Uzun zamandır John Wall ile olan sorunları ve takımdan ayrılmak istemesi ile gündeme gelen Marcin Gortat, Clippers‘ın yolunu tuttu.

Gortat’ın karşılığında ise Clippers, Wizards‘a Austin Rivers’ı gönderdi. Bu şekilde Doc-Austin Rivers arasında tarihin ilk baba-oğul koçluk ilişkisi de sona ermiş oldu.

Austin Rivers ve Marcin Gortat’ın kontratları sezon sonunda bitecek. Yapılan bu takas, DeAndre Jordan’ın opsiyonunu kullanmayarak takımdan ayrılması durumuna hazırlık olarak yorumlandı. Jordan’ın yerini Gortat ile doldurmayı planlayan Clippers, tecrübeli oyuncu opsiyonunu kullanırsa da takas ihtimalini göz önünde bulunduruyor.

Haberin Devamı

Clippers aynı şekilde bu Draft’ta takıma kattığı iki guardın da önünü açmış oldu. Wizards ise Gortat’ın Wall ile olan problemlerinden kurtulup uzun zamandır Wall ile Beal’ın arkasında aradığı güvenilir üçüncü guardı buldu. (EUROHOOPS)

En popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!