Yazık... Bruma, Tudor'un oyuncağı olmuş!

Güncelleme Tarihi:

Yazık... Bruma, Tudorun oyuncağı olmuş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 19:54

Hürriyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Galatasaray-Kasımpaşa maçının ilk 45 dakikasını yorumladı...

Haberin Devamı

 Ali Naci Küçük, ilk yarıyı şöyle değerlendirdi...

Bruma'nın çıkışına bir anlam verebildin mi?
Galatasaray'ın açıklaması net. Hoca onu çıkardı. Taktik gereğiyle oyundan alınması güç. Eğer Bruma sakatlanmadıysa, Tudor'a şunu sormak isterim. 18 dakikada Bruma'nın ayağına kaç top değdi de oyundan aldın?.Madem memnun değildin neden ilk 11'e koydun onu. Bu takımın en önemli yeteneğini kendine oyuncak mı yaptın?Tudor ateşle oynuyor.

Kasımpaşa'yı nasıl buldun?
Adem Büyük, soyadı gibi büyük oynadı. Kasımpaşa'nın attığı ilk golün kahramanı skoru yapan Castro değil, Adem'di. Gole kadar sahada çalıştı, Hakan Balta'yı zorladı, her topa koştu ve Galatasaray'ın başına iş açacağı çok net belliydi. Nitekim, Adem Büyük, Ahmet Çalık'ın hatasını affetmedi ve şut çekmek yerine doğrusunu yapıp Castro'ya çıkardığı akıl dolu pasla golü attırdı. Adem Büyük'ün performansı nedeniyle en zorlanan ismi Hakan Balta oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray maçı çevirebilir mi?
Galatasaray'ın ne zaman ne yapacağı belli olmaz söylemim de bir kez daha haklı çıktı. Bursa'da oyun disiplini, kazanma hırsı, mücadelesi ile 10 üzerinden 10 alan Galatasaray bu kez isteksiz bir görüntüde.Galatasaraylı futbolcular yine sahaya 'bitse de gitsek' modunda çıktı.Ve bu görüntüleri de ilk yarıdaki skoru kaçınılmaz kıldı. Bu halleriyle ikinci yarıda da işleri zor olur.

 


iPhone'umdan gönderildi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!