Son anlardaki beceriyle kurtarılan bir maç daha

Beş maçlık yenilgi serisini Atina’da dramatik bir uzatma sonu Panatinaikos galibiyetiyle kıran Dimitris Itoudis bunun rehavetiyle olsa gerek Bayern’i çantada keklik sanarak, salı günü 24’te 14 (%58) üçlük atarak kazandıkları Baskonia maçını seyretmemiş rakibin.

Haberin Devamı

Fenerbahçe çift maç haftasının sağladığı fikstür avantajıyla, dişine göre yakaladığı Bayern’i, kendi yarattığı zorluğu şansıyla aşarak hem maçı hem de taraftarını geri kazandı.

WILBEKIN ŞOV

Bir yakar top takımıyken Andrea Trinchieri yönetiminde, uzun ağırlıklı bir hücum takımı olan Bayern önünde dün zor atışlar seçtiğimizden skoru hemen ele alamadık. “Güven bana koç” diyerek oyuna giren Edwards ve gecenin adamı Wilbekin’in “Bizim elimiz armut devşirmiyor” üçlükleriyle F.Bahçe devre sonunda maçı yakaladı. Sarı lacivertliler kararlı ve sert savunmayla oyundan düşürdüler Bayern’i.

Motley ile pota altını da iyi kullanan F.Bahçe, hücum ribauntları ve estetik tipleriyle bezediği oyunuyla farkı açarak üçüncü çeyrekte kırdı maçı. İyi ki fark fazlaydı yoksa son çeyrekte 20 fark öndeyken boş atarak sadece 10 sayı bulduğumuz, yapılabilecek bütün hataları yaptığımız panik fazında az daha gidiyordu maç... Son saniyelerdeki beceri farkı ile kazanılan bir maç daha oldu ama öldük öldük dirildik.

Yazarın Tüm Yazıları