Fenerbahçe'nin parlaklığından Kızılyıldız kayboldu

Fenerbahçe, Atamızın 84. ölüm yılı nedeniyle, maça sarı lacivertli formanın bir çubuğu siyah renkle çıktı.

Haberin Devamı

Kanarya, Kızılyıldız’ı baştan teslim almanın telaşıyla ilk yarı boyu dalgalı performansla oyunu kontrolüne alamadı. Kızılyıldız, bilindik yabancısız banktan gelen ikinci beşiyle ortaya koyduğu sertlikle oyunu istediği şekle soktu. Alan savunmamızı da içerden Petrushev ve dışardan Vildoza’yla yüklenerek çok yıprattılar. Adam adamaya döndük ama çareyi bu savunmayla da bulamadık.

GEÇ AMA HOŞ UYANDIK

Neyseki ki 2. yarıda yaşadığımız düşük viteste uyutulma travmasından her geçen gün performans ve takıma katkısını arttıran Motley’in tetiklediği enerji patlamasıyla kriz ortamından sıyrıldık. Fenerbahçe koşmaya başlayınca kazanan kimliğini buldu. Üçlüklerle bezediği 20 sayı atan kaptan Melih’in sıcak eli bu patlamayı skora yansıtarak geceyi mutlu bitirmemizi sağladı.

Haberin Devamı

EFES ÇOK YAKLAŞTI AMA

Öte yandan Anadolu Efes, dış isabet orucu yaşayarak, cömert top kayıplarıyla başladığı Real Madrid deplasmanında, Beaubois’nın tetiklediği ataklarla maçı yakalamaya çok yaklaştı. Ancak Llull’un fantastik orta saha üçlüğüyle, Hezonja-Poirier alley opp’larıyla ve Tavares’in can yakan bloklarıyla bezenen ev sahibinin kararlı direncini kıramadı.

Yazarın Tüm Yazıları