Kaybeden Trabzonspor ruhu

Trabzonspor deyince her zaman ilk  akla gelenler  İstanbul hegomanyasını defalarca yıkmış.Her zaman paraya karşı emeğin savaşını vermiş , rakibi kim olursa olsun hep dik oynamış bir takım.

Haberin Devamı

Trabzonspor bu ruhunu kaybediyor.Milyon euro verdiği  ruhsuz oyuncular , kimi yönettiğini ve çalıştırdığını bilmeyen hocalar.Zamanla bu duruma alışmaya başlayan o hırçınlığını kaybetmiş taraftar.Evet Trabzonspor bir derbi kaybetti bu kadar abartılacak ne var Trabzonspor ilk kez mi derbi kaybetti diyebilirsiniz. Ancak durum tam olarak bu değil, korkak bir futbol oynatan Rıza Çalımbay , sahada hangi formayı giydiğini bilmeyen futbolcular ve sessiz sedasız tribünde oturan taraftarı var Trabzonspor’un. Ve bu durum alışılmışlığa doğru gidiyor maalesef.Rıza Çalımbay sanki deplasmanda bir derbiye çıkıyor gibi en etkili santraforunu yedekte bekletiyor.

Haftalardır oyununu eleştirdiğimiz Olcay Sol kanatta.Benim ve bütün futbol kamuoyunun defalarca söylediği Kucka-Okay olmaz hocam söylemine rağmen bunu görmeden aynı hataya devam edilen bir yapı vardı .Ve göz göre göre takımı bekle ve hamle yap durumuna soktu.Rıza Çalımbay geldiğinden beri bu takım üzerinde zerre katkısı yok .Haftalar geçti, biz hela Trabzonspor ne oynamaya çalışıyor bunu bilmiyoruz.Son 10 maçta 10 kere sol açığı değişmiş bir takımdan bahsediyoruz. Rıza Çalımbay gerçekten hangi takımı çalıştırdığının farkında değil , işin ilginç tarafı futbolcularda aynı bilinçsizlik içersinde.Beşiktaş geldi 3 puanı aldı ve gitti. Trabzonspor ise ruhunu eritmeye devam ediyor.Maalesef camiası , yönetimi ve futbolcuları bir kabullenmişlik içinde yuvarlanıp eriyor…



Yazarın Tüm Yazıları