Zirvede tek başına

Futbolumuzun köklü çınarlarından Göztepe, seyircisi, ortaya koyduğu oyun ve artık bu sezon unvanları hafiften sarsılmaya başlayan ‘Büyükler’e karşı evinde aldığı sonuçlarla lige, özel bir renk ve heyecan katıyor.

Haberin Devamı

Başakşehir ise doğru ve sağlam oyunla meselenin daha çok ‘skortif’ yönüne yüklenen ama ortaya koyduğu futbolla, işin ‘seyir zevki’ denen kısmında kendini pek de var edemeyen bir takım.

Dünkü mücadelede ise denge çok erken bozuldu. Titi’nin gereksiz hamlesi penaltıya sebep verince ve vuruşu Visca gole çevirince tablo, konuk ekibin istediği hale büründü. Abdullah Avcı’nın ekibi sahasında bekleyip kontralarla farkı açmaya, Bayram Bektaş’ın öğrencileri ise beraberlik sayısını bulma için çabaladı. ‘Göz Göz’ün rakibi delme ve sonuç alma yönündeki hamleleri ve bu işin üstesinde gelecek isimleri yetersizdi. Başakşehir ise oyunu istediği gibi yönlendirdi, kontralardan birinde de farkı ikiye çıkardı.

Bu sonuçla Abdullah Avcı’nın ekibi Ege’den mutlu-mesut dönerken en yakın rakibinin beş puan önünde zirvedeki keyfini de sürdürüyordu.

Haberin Devamı

Zirvede tek başına

MAÇIN ADAMI: MOSSORO

Yazarın Tüm Yazıları