Mehmet ARSLAN
Spor Yazarı

Mehmet ARSLAN

Mehmet ARSLAN
Tüm Yazıları

Stefan Kuntz gemileri yakmaya mecbur kaldı

Geldiğinden beri eleştirilerin 1 numaralı hedefiydi, Japonya maçı sonrası açıklamaları yine gündem oldu. “Müthiş bir kariyeri var. Oyuncuları suçlamaması gerektiğini elbette biliyor. Ama bazen bir ‘Şok’a ihtiyacı vardır takımların. Bütün bunlar planlı bir açıklama olarak geliyor bana. Euro 2024 için belki de son çare olarak bu açıklamaya sarıldı. TFF desteğini net olarak açıklamalı. Başka bir düşünce varsa da bu hemen paylaşılmalı.”

Devamını oku

Dertleri Milli Takım değil! ‘Stefan Kuntz gitsin, bizim adamımız gelsin’

Ermenistan beraberliği sonrası kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan havanın perde arkası... Beni sonuçtan daha fazla üzen; Milli Takım ve hocası üzerinde oynanan oyunlar. En başta medyadaki bazı isimler ‘Kuntz gitsin yerine şu teknik direktör gelsin’ diye, alınan her başarısız sonucu bu oyun için kurguluyorlar. Bazı teknik adamlar da bu oyunun bir parçası. ‘Milli Takım başarısız olsun Kuntz gitsin, yerine ben geçeyim’ diye yüreği pat pat atan onlarca isim var. sırf Bu kirli oyundan dolayı ben Kuntz olsam inadına direnirim. Sayın Büyükekşi. Siz de oyunun farkındasınız. Ya Kuntz’a sahip çıkın ya da bu oyunu tertip edenlere teslim olun. Ama unutmayın, büyük kaptanlar rüzgara direnip gemiyi doğru rotaya ulaştırır. Şimdi kaptanlığı gösterme zamanı. 

Devamını oku

‘Eğleniyorum, rahatım, kazanacağım’ diye rakipleri bozuyor ve Şampiyon oluyor

Olimpiyatların ardından Dünya Şampiyonası’nda da altın madalya kazanan Mete Gazoz’un sırları. Okçuluk, rakiple göz teması kurmadığınız sporlardan biri. Göz göze gelirseniz onu demoralize edebilme şansınız var. Ama okçuluk farklı. Mete yine de bunu başarıyor. Rakibi ile yan yana geldiğinde duruşu, rahatlığı, esprileri ile öyle bir aura oluşturuyor ki, rakibinde rahatsızlık yaratıyor.

Devamını oku