Arjantin’de skandallar bitmiyor!

Oyuncularla arasında sorun olduğu öne sürülen Sampaoli takım üzerinde kontrolü kaybetti. Nijerya maçına takımı 3-4 futbolcu hazırlarken ölüm tehditleri alan Messi ise çok mutsuz.

Haberin Devamı

HIRVATİSTAN mağlubiyetinin ardından hezimetin sorumlusu olarak gösterilen Arjantin Teknik Direktörü Jorge Sampaoli takım üzerindeki kontrolü kaybetti. Arjantin basınında yer alan haberlere göre Nijerya maçında kararları 3-4 futbolcu ve yardımcı hoca Scaloni verecek. Hatta futbolcular Sampaoli’nin hemen gönderilmesini ve yerine efsane isimlerden Burruchaga’nın getirilmesini istedi. 

TEKNİK DİREKTÖR AŞÇIYI TACİZ ETMİŞ!

- Arjantin’de skandallar bununla da bitmiyor. Daha öncede hakkında cinsel taciz iddialarıyla gündeme gelen Sampaoli’nin bu kez de Arjantin kampında bir aşçıyı taciz ettiği yönündeki haberler kamptaki havayı oldukça gerdi. Takımda yaşanan bir diğer sıkıntı ise Lionel Messi’yle alakalı. Eleme maçlarında maddi zorluklardan dolayı zor durumdaki futbolcuların maaşlarını ödeyen Messi bu turnuvada da arkadaşlarına para ödemeye devam ediyor. Ancak İzlanda maçında penaltı kaçırıp, Hırvatistan karşısında da yokları oynayan yıldız oyuncu, aldığı ölüm tehditlerinden dolayı son derece mutsuz. Nijerya karşısında alınacak galibiyet kaosun sona ermesi için yeterli olacak mı hep birlikte göreceğiz.

Haberin Devamı

İNGİLİZLER ‘DOPİNG KOZUNU’ OYNADI

Ev sahibi Rusya’nın 2 maçta 2 galibiyet alması ve kupada en çok mesafe kat eden takım olması sonrası İngiliz basınında ‘doping’ iddialarını da beraberinde getirdi. Genç Golovin’in turnuvada en çok mesafe kat eden oyuncu olmasının yanı sıra Rusya’nın takım halinde bu alanda ilk sırada olması İngiliz medyasında manşetlere ‘doping’ olarak yansıdı. Rusya Milli Takım Doktoru Eduard Bezuglov, haberlere tepki gösterirken, “Bir şişe sütüne iddiaya girerim ki İngiltere, bizim yaptığımız kadar doping testine girmemiştir. 300’den fazla teste girdik, hepsinden de temiz çıktık” diye konuştu.

KUPANIN YENİ SPONSORU REAL MADRİD!

Dünya Kupası’nda şu ana kadar Ronaldo, Nacho, Modric ve Kroos toplam 8 gol atarken kulüpleri Real Madrid’i turnuvanın en skorer takımı yapmayı başardılar. Dünya Kupası’nın yeni sponsoru Real Madrid sunar!

BELÇİKA’NIN SIRRI MÜTHİŞ UYUMU

Var olan muhteşem kadrosuyla 2014 ve 2016’da favori gösterilen ama istenilen başarıyı bulamayan Belçika bu kez çok farklı bir profil sergiliyor. İspanyol teknik direktör Roberto Martinez ve yardımcısı Fransız Thierry Henry’nin yakaladığı uyum Belçikalı futbolculara da yansıdı.

 

Yazarın Tüm Yazıları