Hayâller Love gerçekler Pektemek

BEŞİKTAŞLILAR dünkü maçı değil yarı finali yani F.Bahçe’yi düşünüyordu.

Haberin Devamı

Beşiktaş turlayarak, sporun gereğini yaptı ancak yoğun ve kritik maç trafiğini de daha da yoğunlaştırdı. 3 F.Bahçe, 2 Bayern maçının yanısıra Trabzon ve Başakşehir duraklarının olduğu inanılmaz bir periyot...

Maçlara konsantrasyon sorunu yaşanmayacak. Tek mesele yaşlı Beşiktaş’ın bu baş döndürücü süreçte fiziken ayakta kalıp kalamayacağı.

Şenol Güneş’e hiç düşmediği kadar bir kadro mühendisliği görevi düşecek.

Beşiktaş, dün Ankara’ya kafa olarak turlamış olarak gitmişti.

Maçın en büyük esprisi, Şenol Güneş ile Ümit Özat’ın geçen sezondan bu yana süren ve bana göre ‘çocukça’ didişmeleri.

Oysa öykü, Özat’ın Güneş’in elini öpmesiyle başlamıştı...


ALMEIDA’YI HATIRLADIM!
Dün gözler Vagner Love’daydı. Ancak yine Pektemek hakikatiyle yüzleştik. Hani, ‘Hayâller Love, gerçekler Pektemek’ oldu.

Love, 60’lara kadar Negredo yalnızlığı yaşadı. Ama 60-70 arasında iki net pozisyonu harcadı. Bu sefer de içine Almeida kaçtı!

Cuma Bursa da dün Ankara’da iki kafa vuruşunda da topu kaleciye nişanladı. Alanya’daki Love bunları affetmezdi. Transfer nedeniyle devre arasında iyi hazırlanmayışının etkisi olsa gerek.

Beşiktaş, 10 kişi kalsa da bu durum Gençler’i umutlandırmadı. Onlar için maç 15’te Milinkovic’in kaçırdığı pozisyonla bitti esasen.

Siyah beyazlılar 3-4 farkla kazanarak da turlayabilirdi.

Özgür Yankaya, dün kayıp düşerken rakibine çarpan Necip Uysal’a ikinci sarı kartı gösterip oyundan attı! İnsan ne diyeceğini bilemiyor...

Yazarın Tüm Yazıları