Derbi galibiyeti moral oldu

Eşi benzeri yoktur derbi galibiyetlerinin. Ne ligdeki hedefler ne bundan önceki performanslar düşünülmüyor bu maçlardan önce. Adeta tek maç final havası oluşuyor.

Haberin Devamı

Çok iyi bir performans sergilemese de alınan sonuç kaos halindeki Adanaspor camiasını bir nebze de olsa rahatlattı, Adana yine turuncuya boyandı. Bu sezon en iyi maçlarından birini oynayan Demirspor'a karşı alınan galibiyet, önümüzdeki süreç için ilk altı hedefini yeniden diriltti.

Derbi galibiyetleri bir nevi uyuşturucu etkisi yapıyor. Evet, Adanaspor taraftarı için daha büyük bir mutluluk yok. Ancak daha önce bahsettiğimiz sıkıntılar hala mevcut. Hala savunma hattındaki sıkıntıları çözebilmiş değil Adanaspor. Özellikle ikinci devrede Demirspor golle sonuçlanabilecek birçok pozisyon buldu. Zaman zaman yaptığı hatalarla eleştirilse de Hayrullah'ın yaptığı kurtarışlar Adanaspor'u oyunda tuttu. Eğer sezon sonu Play-Off içerisinde bulunmaksa hedef, takım boyunu kısaltmalı ve oyuncular birbirleri ile daha fazla yardımlaşmalı.

Haberin Devamı

Bu sezon ilk kez iki kez üst üste kazandı Adanaspor. Devamının gelmesi için performansın yükselmesi gerekiyor. Bundan sonrası için, derbi galibiyeti ekstra motivasyon olarak takıma yansıyacaktır. 

Şimdi gözler diğer maçta. Bakalım bu motivasyon Erzurum deplasmanında nasıl bir etki yaratacak?

Yazarın Tüm Yazıları