ŞAMPİYON OLACAK

SON söyleceğimi baştan yazayım. Bu takım Alpay Hoca ile de şampiyon olacaktı Mustafa Hoca ile de olacak. Kadronun kalitesi, tecrübesi ve alternatifli olması ciddi avantaj. Bunlara, yeni açılan stadı ve o stadı doldurup takıma büyük destek veren taraftarı katmıyorum bile.

Haberin Devamı

Mustafa Hoca, çok tecrübeli ve bu ligi tanıyan bir teknik adam. TFF 1. Lig’e bu kadar hakim değilken bile Rizespor’u çıkarmış bir hoca olarak neler yapacağını biliyor. Dahası, kadrodaki oyuncuların yarısı eski öğrencisi, diğer yarısı da karşılıklı rakip olarak oynayan oyuncular. Hoca, elinde olsa belki bu kadroyu kurardı.

En büyük sorun, Alpay Hoca’nın da birçok maçta sıkıntı yaşamasına sebep olna defans. Savunmada oynayan oyunculara bakınca hepsi kaliteli ve tecrübeli. Fakat öyle hatalar yapıyorlar ki maç kazanmak zorlaşıyor. Savunma direnci, TFF 1. Lig’in olmazsa olmazıdır ve Eskişehir’in kaybettiği maçların baş rolünde basit defans hataları vardı.

KORKUTUCU DEFANS...

Tarık Çamdal genç ama tecrübeli bir bek. Fakat sezon başından beri kafası TFF 1. Lig’e gelmiş değil. Fiziki ve psikolojik olarak bu ligin altında şu anda. Akaminko’nun geçen hafta yaptığı hatalar şaka gibiydi.

Haberin Devamı

Kaldı ki, Elazığspor’un girdiği pozisyonlar fazla ve netti. Mustafa Hoca, çoğu Süper Lig kariyerli oyuncularını kafa olarak TFF 1. Lig’e indirmeyi başarırsa ve bildiği bu ligin oyununu oynatmaya başlarsa şampiyon olur zaten.

 

Yazarın Tüm Yazıları