FETiH DEVAM EDiYOR

İLK senesinde bu maça çıkıyor olması bile takdire şayan Osmanlıspor için zor bir maçtı. Çünkü karşıdaki rakip Olympiakos, kendisi gibi agresif, çabuk ve inatçı bir takımdı.

Haberin Devamı

Mustafa hoca, Avrupa’da bu kadar uzun gidiyor olmasının neden olduğunu anlatan bir ilk yarı oynattı takımına. Sıkıntı, üretkenlik ve çabuk oyundaydı. Ligimizin en iyi hızlı hücum takımının neredeyse hücum yapamamasının sebebi, karşısındaki takımın savunma kalitesiydi.  Son derece ciddi ve disiplinli iki takım gördük sahada. Çünkü biliyorlar ki kim kopsa geri dönüşü olmaz ve dağılır. Mustafa hoca ve Osmanlıspor için artı yazacak durum; Avrupa tecrübesi olan bir takım gibi sakin ve sabırlı oynamaları. İyi olmayan taraf ise, öndeki hızlı ve yetenekli adamların tam da istedikleri gibi şekillenen bir maçta etkisiz olmaları.

TAM WEBO’NUN iSTEDiĞi GiBi BiR MAÇTI

Osmanlıspor’un nadiren geldiği anlarda top ve oyuncuların aradığı bir isim vardı o da Webo. Birkaç pozisyonda kenardan yapılan iyi ortalara son dokunuşu yapacak adam olmayışı çok net belli oldu. Mustafa hoca, oyun hızı ve temposu için Webo’yu düşünmedi belki ama maç Webo’ya döndü.

Haberin Devamı

Ankara’daki rövanş maçı hem mental hem de fiziki açıdan daha zor olacak. Mustafa hoca bu maçtaki gibi hazırlarsa takımını, sevinen taraf biz oluruz.  

Yazarın Tüm Yazıları