Fenerbahçe antrenman yaptı

Austria Wien maçı öncesi moral buldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin için Austria Wien öncesi adeta bir antrenman maçı oldu. Joshua King’in erken gelen golü ve ardından Emre Yeşilyurt’un atılmasıyla Kasımpaşa’nın 10 kişi kalması maçı henüz 16’ncı dakikada bitirdi. Enner Valencia’nın gol iştahı, Zajc’ın iyi futbolu, Ferdi’nin çalışkanlığı ile sarı lacivertliler sürekli pozisyon aradı ve önemli fırsatlardan faydalanamamasına rağmen daha ilk yarıda 3 farklı skora ulaştı. Sahanın yıldızı Valencia ile 4-0’ı bulan Fenerbahçe’de Jorge Jesus, farkı artırmak ve moral bulmaları için Diego Rossi, Arda Güler ve Crespo’yu oyuna sürdü.

BU TAKIM GOL SORUNU YAŞAMAZ 

İlk 2 maçta 9 gol ile başlayan Fenerbahçe, geçen sezon da Süper Lig’de 73 gol ile en çok gol atan ekipti. A sınıfı bir golcüye kimse hayır demez ancak yarın Joao Pedro da takıma katılacak. Bu takım gol sorunu yaşamaz. İhtiyaç olan şey bir oyun gücü ve kadro devamlılığı. Bunu yapacak olan kişi de Jorge Jesus.

Haberin Devamı

ARDA’YI iZLEMEK AYRI BiR ZEVK

Kasımpaşa ise ilk 2 hafta futbol adına varlık gösteremeden farklı yenilgiler aldı. Tamam Muleka, Umut, Doğucan, Eren gibi önemli oyuncuları takımdan ayrıldı. Ancak Başakşehir’e karşı lig tecrübesi hiç olmayan Recep Yemişçi, Fenerbahçe’ye karşı da Emre Yeşilyurt ile stoperde çıkarsanız bu sonuçlara davetiye çıkartırsınız.

Arda Güler için de ayrı bir paragraf eklemek lazım. Üst düzey yeteneklere sahip bu oyuncuyu izlemek hakikaten ayrı bir zevk. Hep böyle ol Arda..

Dün Fenerbahçe, ihtiyacı olan galibiyeti farklı bir skorla elde etti ve Avrupa maçı öncesi moral buldu. Kasımpaşa’nın ise kaleci dahil her bölgede transfere ihtiyacı var.

Yazarın Tüm Yazıları