Sıkı tutun düÅŸüyoruz

Spor Toto Süper Lig'in 12. Haftasında Kayserispor'u evinde ağırlayan Gençlerbirliği kötü gidişatını durduramadı ve karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldı.

Haberin Devamı

Bu sonuçla 8 puanda kalan başkent temsilcisi aynı zamanda ligin son sırasındaki yerinden de kurtulamadı.

  Kadro konusundaki eksikliklerini her fırsatta dile getirdiğimiz Gençlerbirliği'nde mevcut oyuncuların çoğunun öğrenilmiş çaresizlik içinde savruldukları sahada attıkları her adımdan anlaşılmakta. Her geçen gün sahada savaşan, ruhuyla oynayan oyuncu sayısı azalmakta. Tek tek isim saymak hoş olmaz ama performans olarak en büyük düşüşü ne yazık ki Hopf yaşamakta. İsveçli file bekçisi geride kalan 12 maçta kalesinde tam 28 gol gördü, geçen sezon sonunda kalesinde sadece 34 gol görmüşken, bu sezon bu sayıyı sezonun yarısına gelmeden yakalayacak gibi duruyor. Ayrıca Gençlerbirliği, geçen sezon ligin en az gol yiyen 4. takımıyken bu sezonun en fazla gol yiyen takımı konumunda. İşin en acı yanı da tüm bu olumsuzlukların kulübün efsane başkanı İlhan Cavcav'ın adının verildiği sezonda yaşanıyor olması...

Haberin Devamı

Maçın Parlayanı

  Çin 2. lig ekiplerinden Dalian Transcendence'den transfer edildiğinden bu yana hemen herkesin aklında büyük soru işaretleri bırakan ve tam olarak performansını izleme şansını bulamadığımız Jailton Paraiba, başkent temsilcisinin karşılaşmadaki en etkili ismi oldu ve taraftarların beğenisini topladı. Ayrıca 1.66'lık boyuna rağmen şık bir kafa golüne imza atarak kırmızı siyahlı forma altında ilk golünü de kaydetmiş oldu ve gol sevincini iki hafta önce doğan kızı Alicia'ya armağan etti. Buradan Alicia'ya uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum.

Mert Çetin

ÂSakatlığı devam eden Luccas Claro ve kart cezalısı Sergey Palitsevich'in yokluÄŸunda teknik direktör Mesut Bakkal, güzel bir hamle yaparak genç Mert Çetin'e ilk on birde fırsat verdi. Takımının yediÄŸi golde kademe hatası ve birkaç pozisyonda da zamanlama hatası yapmış olsa da fena bir maç çıkarmadı 20'lik stoper. Oyun devamlılığını sürdürdüğü takdirde GençlerbirliÄŸi alt yapısının yetiÅŸtirdiÄŸi kaliteli isimlerden biri olarak anılması sürpriz olmayacaktır, ilerleyen yıllarda.

Naim Süleymanoğlu

ÂCep Herkül'ü uzun zamandır sürdürdüğü yaÅŸam mücadelesini 18 Kasım'da kaybetti. Naim SüleymanoÄŸlu 50 yaşında aramızdan ayrıldı. O, bu ülkeye halteri sevdiren isimdi, Halil Mutlu gibi bir efsanenin yetiÅŸmesini saÄŸladı, kariyeri inanılmaz baÅŸarılarla dolu bir sporcuydu, 46 kez dünya rekoru kırdı, 7 Dünya, 6 Avrupa ve 3 Olimpiyat ÅŸampiyonluÄŸu elde etti. Ãœlkemize yaÅŸattığın tüm güzellikler için teÅŸekkürler Cep Herkül'ü. Mekanın Cennet olsun...

Yazarın Tüm Yazıları