SEVİNCİMİZ YARIM KALDI

Bölgemizde bu hafta sonu oynanan maçlarda Adanaspor, Gazişehir ve Hatay haftayı 3 puanla kapatıp çifte bayram yaşadı. Adana Demirspor ise ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta Ümraniye’ye teslim olup 3 hafta üst üste sahadan puansız ayrılarak taraftarını üzmeye devam etti.

Haberin Devamı

 

◊ SON zamanlarda ekonomide yaşanan olumsuzluklardan sonra alınan yerliye dönüş hamleleri hızla yerine getiriliyor. Adana’nın güzide takımlarından biri olan Adanaspor da Karabük ile oynadığı maçta ilk 11’i yerli oyunculardan kurarak başarılı bir sonuca imza attı. Adana’nın bir diğer temsilcisi Demirspor’un aldığı üst üste yenilgiler ise büyük üzüntü yaratıyor ve hiç de yakışmıyor gerçekten.

ŞEHİTLERE SAYGI
◊ SAYISI çok olmazsa da tribünlerde yerini alan Turuncu Beyazlı taraftarların donarak şehit olan askerlerimize ve hayatını vatan uğruna kaybeden kahramanlarımıza atıfta bulunarak ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ tezahüratlarıyla yerli isimlerden oluşan kadrosuyla Karabük karşısına çıkan Adanaspor istediğini almasını bildi.

Haberin Devamı

◊ COŞKUN Demirbakan’ın göreve getirilmesiyle kendine gelen ve çıkışa geçen Toros kaplanları rakibini 4 golle uğurlarken son 4 maçta da 3 galibiyet bir beraberlikle 10 puanı hanesine yazdırmış oldu. Gol sonrası futbolcuların hep birlikte asker selamı vermesi alkışlanacak bir durumdu.

SERİ DEVAM ETMELİ
◊ MAÇIN başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Adana ekibi ligin zayıf rakibi karşısında sayısız gol fırsatlarını cömertçe harcadı. İlk yarıyı 1-0 önde kapayan Demirbakan’ın talebeleri ikinci yarıda coştu ve üst üste bulduğu gollerle şu ana kadar oynadığı maçlarda en farklı galibiyete uzandı. Dileriz zayıf rakip karşısında alınan bu galibiyet takımı rehavete sürüklemez ve galibiyet serisi devam ederek üst sıralardaki yerini alır Adanaspor.

DEMİRSPOR ŞOK ETTİ
◊ KURDUĞU süper kadroya rağmen bir türlü istenen ritmi yakalayamayan Adana Demirspor Osmanlı’ya, geçen hafta da evinde Elazığ’a kaybetmesinin ardından deplasmanda oynadığı telafi maçında Ümraniye’ye de mağlup olarak üst üste üçüncü yenilgisini aldı, tüm sevenlerini şok etti.

◊ ÜMRANİYE karşısında ilk yarıda öne geçmesine rağmen ikinci yarının başında yediği gole reaksiyon gösteremeyen Mavi Lacivertliler ikinci golü de kalesinde gördü. Bir türlü geriye dönüşü yapamayan Mavi Şimşekler sahadan puansız ayrıldı.
Alınan bu kötü sonuçlar camiayı büyük üzüntüye sürüklerken büyük umutlarla kurulan şampiyonluğu hedefleyen Adana ekibi hedeften de uzaklaşıyor. Acilen gereken önlem alınmalı takım kendine gelmeli. Bu takımı kurararak emek verenlere de yazık oluyor.

Haberin Devamı

GAZİŞEHİR DAHA İYİ OLMALI
◊ GÜNEYİN bir diğer 1. Lig temsilcisi Gazişehir de beklentilerin biraz uzağında. Gaziantep ekibi son oyadığı maçta deplasmanda Afjet Afyonspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek şampiyonlukta ben de varım dedi. Bu yönetim desteği ile bunu da başaracak bir takım Gazişehir.

HATAYSPOR LİGE ISINIYOR
◊ BÖLGEMİZ takımlarından 1.Lig’in yeni ekibi Hatayspor da aldığı sonuçlarla puan cetvelinin 6. Sırasında yerini aldı. Lige ısınmaya başlayan Bordo Beyazlılar son oynadığı deplasman maçında Elazığ’a mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatan ekiplerimizden. Biraz daha destek görürlerse daha iyi olacakları görüşündeyim.
Bölgemizi 1. Lig’de temsil eden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları