Bayram Akgül’e açık mektup: 'Yazık olacak Kaplan’a...'

Adanaspor Fenerbahçe karşısında üstün bir performans gösterip sahadan puanla ayrılmasını bildi. Ancak bu maçta da görüldü ki Turuncu Beyazlı ekibin acilen golcüye ihtiyacı var. Bu konuda da gözler Başkan Bayram Akgül’e çevrildi…

Haberin Devamı

Ligin ikinci yarısına yeni teknik direktör Levent Şahin ve biri kaleci iki transferle giren Adanaspor’u Fenerbahçe karşısında izlerken göğsüm kabardı. Bu kadar iyi mücadele eden, oyunu soğutmayan, rakibine yakın temas oynayan, iyi kapanan ve iyi kontrataklara çıkan Turuncu Beyazlı ekibi takım ruhundan dolayı alkışlamak istiyorum. Görüldü ki bu ekip devre arasını iyi değerlendirmiş, iyi de hazırlanmış bir durumda.

AH BİR GOLCÜ OLSA

İlk yarıda oynadığı maçlarda da mücadelesi üst düzeyde olan ancak gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan, ah bir golcü olsa diye saç baş yolduran Adanaspor’da aynı hastalık devam ediyor. Fenerbahçe karşısında iki gol bulan ancak birçok gol pozisyonunu da değerlendiremeyen Turuncu Beyazlılarda kalesinde devleşen ve takımın puan almasında büyük rol oynayanların başında gelen  yeni transfer kaleci İtanj ile golleri kaydeden Magaye ve Roni gecenin ve maçın kahramanı oldu.

Haberin Devamı

Defansta Didi, Ramos, Diago onların önünde oynayan ve uzun zaman sonra ilk 11’de şans bulan Samican ile sahada basmadık yer bırakmayan bitmez tükenmez enerjisi ile takımı ileri taşıyan Renan Foguinho, orta sahada takımın maestresu Bekir ve Koman, açıklarda Cem ile Roni ileride Magaye canla başla mücadele ederek hem defansta hem de ileride çoğalmasını bildiler. Güçleri oranında baştan sona ortaya koydukları azim, hırs ve yenilmeyeceğiz inancı ile  taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandılar.

Takımın çiçeği burnunda teknik direktörü Levent Şahin de ekibini iyi hazırlamış maça. Birlikte mücadele edip çok çalıştıklarını, iki kez öne geçip beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını da ifade eden Şahin, “İnşallah transfer de bekliyoruz Adanaspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Taraftarlarımızla istediğimiz yere geleceğiz” dedi. Doğru da söyledi Şahin.

GÖZLER BAŞKANDA

Devre arası öncesi oynanan Kayseri galibiyeti, daha sonra Başakşehir beraberliği ve Fenerbahçe’den alınan bir puan ilerisi için umutlandırıyor Adanalıları ve Turuncu Beyaz sevdalılarını. Gözler ise Başkan Bayram Akgül’e çevrildi.

Haberin Devamı

Şimdi Başkan Akgül’e açık bir çağrıda bulunuyorum:

Bu Adanaspor’u 3. ligden alıp buralara taşıyan sen. 12 yıl sonra Süper Lig’e çıkaran sen. Bu takımla Adanalıyı sevindiren sen. Bu takım düşerse üzüleceklerin başında gelecek olan yine sen. Başkan biraz zorlasan da bu takıma birkaç oyuncu özellikle golcü takviyesi yapsan. Tüm camianın beklentileri bu yönde. Tamam ara transferde transfer yapmak, iyi adam bulmak ve takıma uyum sağlayacak olanını bulmak zor olacak. Yerden göğe kadar haklısın. Ama Başkan bir de düşün bu takım düşerse, yıllar sonra kazanılan Süper Lig macerası elden kayıp giderse yazık değil mi. Yazık olur değil mi Başkan. Hepimizin içi sızlar, yüreği burkulur, gözleri dolar. İşte bunları yaşamamak için büyük iş düşüyor Başkan Akgül size… Haydi Başkan teknik direktörden başladın devamı golcü olsun, orta saha olsun. Bu takım ligde kalsın… Transfer dönemi bitmeden, çok geç olmadan yap Başkan… Yoksa çok yazık olacak Turuncu Beyaz renklere gönül vermiş olan Adanalılara…

Yazarın Tüm Yazıları