Şans faktörü

Futbolda maç kazanmak için top seni sevecek denir. Yani şansın saha içerisinde yanında olması gerekir. Bunun yanında üst düzey futbolda önemli olan şeylerden bir de transfer şansıdır. Sivasspor Kone ve Robinho’yu transfer etti. Antalyaspor Nasri ve Menez i transfer etti. Sivasspor’un yaptığı transferler takıma yüzde yüz katkı sağlarken Antalyaspor ise şanssız bir şekilde transferlerden hiçbir katkı görmedi.

Haberin Devamı

Hal böyle olunca da Sivasspor önünde yeşil sahada başarılı olma şansı öncelikle mücadeleden sonrasındamda biraz olsun futbol şansının yanında olması gerekiyordu Antalyaspor’un. Kısaca topun biraz bizi sevmesi gerekiyordu.

Ne oldu. Olmadı. Top bizi sevmedi.Oyun içerisinde top kapma,topa sahip olma,pozisyon,şut gibi bir çok istatistiksel üstünlüğü sağladığı maçta Antalyaspor mağlup oldu.

Sonuç olarak bu maç geçti.Antalyaspor Sivasspor mağlubiyetini hemen unutup önümüzdeki kalan maçlara konsantre olmalıdır. Bu maçta alınan mağlubiyet geçen hafta alınan bir puanın ne kadar önemli olduğumu gözler önüne sermiştir. Daha çok maç kazanılacak çok puan var. Camia takımının yanında olmalıdır...

Yazarın Tüm Yazıları