Hayal kırıklığı

Antalya’da kimsenin Antalyaspor’un son haftalardaki performansıyla Trabzonspor deplasmanında kazanacağını aklından bile geçirmediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Görünen köy kılavuz istemez çünkü.Düşünülen,öngörülen oldu ve 3-0’lık sonuçla mağlup olarak Antalya’ya dönüyor Antalyaspor.

Haberin Devamı

Bu durumdan memnuniyet duyuyor muyum? Kesinlikle hayır. Yönetim problemleri ve oyuncu sorunları Antalyaspor’u kara bir sis bulutu gibi hapsetmiş durumda.

Maicon dışında hiçbir transferden verim alınamıyor. Vainqueur yeni yeni takıma adapte oluyor.Performansı ise soru işareti. Nasri bir hafta var var bir hafta yok. Menez ortada yok. Djourou, Leonardo tarafından tercih edilmiyor. Chico yerine bu denli tecrübeli bir oyuncunun ilk on birde tercih edilmesi gerekiyor aslında. Teknik adam Leonardo iyi niyetli ama ligi ve oyuncuları tanımıyor. Diego, Sakıb, Celuska, Charles ve Eto’o dahi geçen seneki formundan uzak. Bir çok problem başarısızlığının ana nedeni gibi gözüküyor.

İlk yarının bitimine 3 hafta kala 14 haftada alınan 13 puan hakikaten bunca yatırıma transfere yakışmayacak bir düzeyde. Büyük umutlarla girilen sezon karmakarışık ve başarısızlıkla ilerliyor. Taraftara umut veriyor mu? O da yok. Tamamen bir hayal kırıklığı…

Yazarın Tüm Yazıları