Caner Efe
Taraftar Yazarı

Caner Efe

Bartınlı olmasına karşın Karabükspor’u memleketinin takımı gibi benimseyen ve takip eden Caner Efe, kişisel bloğunda yazdıklarını Taraftarından ile Spor Arena’ya taşıyor. Efe Karabükspor’u taraftarın gözünden, taraftarın dilinden ve taraftar tutkusuyla kaleme alıyor.
Daha Fazlası
Tüm Yazıları

ELVEDA DEĞİL SADECE KISA BİR VEDA

2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nun son haftasında ligden düşmesi 6 hafta önce kesinleşen Kardemir Karabükspor,sezonu 5. Tamamlamak dışında başka bir hedefi kalmayan Trabzonspor’a konuk oldu.Rıza Çalımbay ve Jan Durica’nın Trabzonspor adına son kez sahaya çıktığı bu mücadele aynı zamanda Kardemir Karabükspor’un ise Süper Lig’e vedası anlamına geliyordu.Pek çok vedaya sahne olan bu mücadeleyi ev sahibi ekip,Pereira’nın 2,Yusuf’un ise attığı 1 gol ile 3-0 lık sonuçla 2017-2018 sezonunu galibiyetle tamamladı.

Devamını oku

Klansman Dışı

Bir tarafta aradaki averaj farkını kapatma niyetiyle çift forvetle sahaya çıkan Fenerbahçe takımı,diğer tarafta ise,asıl mevkisi forvet olan 21 yaşındaki Ahmet’i mecburiyetten savunmada oynatan Karabükspor takımı.Bir tarafta şampiyonluk için averaj hesapları yapmaya başlamış bir takım,diğer tarafta ise küme düşmeyi 6 ay önceden kabullenip,iflas etmemek için mücadele veren,çıkış yolları arayan bir takım.Bambaşka amaçlar uğruna mücadele veren bu iki takımın mücadelesini aynı klansmanda mücadele eden iki takımın mücadelesiymiş gibi değerlendirmek pek gerçekçi olmaz.Dolayısıyla bu mücadeleyi farklı bakış açılarından bakarak değerlendirmek gerek.

Devamını oku