İkram geri çevrilmez

Ümraniye yenilmiş, Rize berabere kalmış.bizim de iştahımız açılmıştı.Gittik Boluya.

Haberin Devamı

Kış çok kurak geçti diye inat edenlerin imdadına yetişen yağmur bolluğu açık türbünde yerini alan, 13 saniye içerisinde bilet bulabilen şanslı azınlığın desteğiyle maç başladı.Keşke başlamasaydı.

En büyük silahımız yan toplar bu kez bize karşı kullanıldı.Hadi ilk golü anladık, olur, maçın başı daha oyuna giremedik diyelim, ofsayt olup olmadığı anlaşılamayan 2. gol zaten maçın kopma anı oldu.Hele 1 dakika sonra milli formayı giyecek Altay karşı karşıya topu kurtarınca beterin beteri var olmaktan da  kurtulduk.Takım skora reaksiyon vermeye çalışıyor ama gerek saha gerek ne yaptığını bilememek nafile çabaları sonuçsuz bıraktı.

İkinci yarı bir süre  Enes oyuna girip takımı hareketlendirdiyse de atıığımız golden hemen sonra 3. golü  yemek azalan umutlarımızı da bitirdi.Geriye kalan süre de  balçık futbolu olmaktan öteye gidemedi.Boluyu tebrik etmek lazım.Bizden daha çok istediler ve kazandılar.Bizde ki kötü gidiş ise bir türlü önlenemiyor.Ümraniye son 5 maçta 4 mağlubiyet aldı ama hala önümüzde 2. sıradalar.Bir de bir ara onlardan 5 puan önde olduğumuzu eklersek inanılmaz bir tablo ortaya çıkıyor. Dışardan gördüğüm takım içinde birlik,beraberlik, inanmışlık kalmamış.Rakipler bu kadar puan kaybetmese çoktan kopmuş gitmiştik de, herkes valla ben şampiyon olmam sen ol nolur dediği için yarış devam ediyor.Böyle de gidecek galiba.Hala şampiyon olmak istiyorsak ve zahmet olmazsa Adanaspor'u perşembe günü yener misiniz ?

Yazarın Tüm Yazıları