Yanal'la 'olacak' gibi...

TRABZON geçen sezondan çok farklı görüntüde...

Haberin Devamı

Yanal’ın dokunuşları takıma güzel hava getirmiş. Daha sezon başı ama Trabzon, takım olma yolunda büyük adımlar atmış. Nokta transferler, tam yerine oturmuş. Eksik yok mu? Elbette var. Kasımpaşa karşısında Trabzon oyuna çekingen başladı. Ancak 15. dakikadan sonra yeni oluşum kendisini hissettirdi.
21’de yenilerden Onazi ikramı geri çevirmedi ve çok şık bir golle Trabzon’a ve sezona “Merhaba” dedi. Trabzon beklentilerin altında ama takımın hırsı ilerisi için ümit veriyor. İlk yarıda gördüklerimizin daha fazlasını Ersun Hoca da görmüştür. Trabzon’un en büyük eksiği gol yollarında. Muhammet Demir bu yükü tek başına kaldıramaz.

HAZIRLIK MAÇI GİBİ

Seyir keyfi yüksek bir Trabzon izlemeyi özledik. Ersun Hoca, “Geçiş dönemi” deyip anlayış bekliyor. Sabırla bekleyeceğiz ama bu süreç fazla uzarsa, o kadar zaman ve sabrı kimse gösteremez. Çünkü son 4-5 sezondur bu demeçleri çok duyduk.

Haberin Devamı

Neyse dönelim maça... İkinci yarıda forvetsiz oynayan Trabzon’un orta sahası da yorulunca maç, hazırlık maçına döndü.

Trabzon ilk yarıdaki mücadelesi ve istekli oyunu ile ikinci 45’te de idare etti. Yine de 1-0’dan sonra geriye yaslanmaları düşündürücüydü. Onazi, 2. golle son sözü söylerken, iki takım da hazır gözükmedi.

Yazarın Tüm Yazıları