Mucize değil gerçek

TRABZONSPOR için bir şeyler söylemek ve ahkam kesmek yanlış olur.

Haberin Devamı

Ancak şunu da belirteyim, Vahid hoca gibi de umutsuz ve karamsar değilim. Geldiğinden bu yana yüzünün güldüğünü ve ya mutlu olduğunu hiç görmedim. Hep transfer istedi ve yapıldı da. Şimdi de geç kaldık ve zamana ihtiyacımız var diyor. Sayın Hacıosmanoğlu, Vahid Hoca’nın bu tavırlarına ve söylemlerine nasıl katlanıyor doğrusu çok merak ediyorum. Önceki akşam Vahid Hoca’nın basın toplantısını izliyorum ve şok oluyorum. Turu geçmemiz mucize olur diyor. Vahid Hoca burası Cezayir Milli takımı değil, Trabzonspor. Avni Aker’de ve Avrupa’da ne mucizeler çıktı biliyormusun?... Ayrıca da Trabzonspor’un Rostov gibi sıradan bir takım karşısında mucizeye de ihtiyacı yok. Tamam takım tam olarak hazır değil ama özellikle ilk yarıda Trabzonspor’un ortaya koyduğu mücadele gerçekten de alkışlanacak cinstendi. Aksaklıklar tabii ki var ama zamanla düzelecek.
Bosingwa ve Mustafa Yumlu hem defansı ayakta tuttular, hem de hücuma büyük katkı sağladılar. Sol tarafta oynayan Musa ise çok sırıttı. Bu tür maçlarda kendi sahanda oynuyorsan yemeden atacağın golün büyük önemi var. Trabzon bunu ilk yarıda başardı.

Haberin Devamı

HAKEMİ DE YENECEKSİN

2. yarı başlarken de yine istekli Trabzonspor vardı sahada. Bir an önce ikinci golü bularak turu Trabzon’da geçmek isteyen Trabzonspor’du. Hele Cordozo’nun nefis topuk vuruşu gol olsa, iş bitmiş olacaktı. Ama Cordoza fazla bekletmedi ve klasına yakışır bir gol atarak turun kapısını epeyce araladı. Trabzon tam olarak hazır değil ama en azından iyi mücadele ediyor ve ne istediğini biliyor. Bir de hazır olduğu zaman seyretmek gerçekten de büyük keyif verecek. Son söz Bosingwa’ya. Bana göre sahanın yıldızıydı. Oyundan hiç kopmadı ve mükemmel oynadı. Bu performansı ile daha en az beş yıl oynar. Dün akşam ki maçın iyisini kötüsünü fazla aramıyorum ama en kötüsü orta hakemdi. Her ikili mücadele de tercihini hep rakipten yana kullandı, Rostov’a yardım etmeye çalıştı ama beceremedi. Demek ki özellikle Avrupa’da yalnızca rakibini değil, hakemleri de yeneceksin.

Yazarın Tüm Yazıları