İki ayrı devre iki ayrı Trabzon

TRABZONSPOR’un dün Avni Aker ‘Tarlası’nda konuğu Konyaspor’du.

Haberin Devamı


Yağan yağmurla birlikte ağırlaşan ve çukurlar oluşan zeminde oyuncular futbol oynamaktan çok çukurlara girmemek için mücadele ettiler! Trabzon’da hava kötüydü, ancak Trabzonspor’da hava daha da kötüydü.

 

Ersun Yanal hafta içinde amatör takımla oynanan ve farklı kazanılan maçı baz alarak kadroyu fazla bozmamış. Şartlar her iki takımın futbolcuları için de eşitken Konyaspor en azından oynamaya çalıştı ve net fırsatlar da buldu. Bazen Onur, bazen de kötü vuruşlar Trabzonspor’un ilk yarıda gol yememesini sağladı. Çok şeyler beklenilen Mehmet Ekici duran topları ve kornerleri kullanmak dışında hiçbir şey yapmadı.

 

Yani yine sorumluluk almadı. Hal böyle olunca da Trabzonspor hiç de izlenecek bir takım görüntüsü vermedi. Koskoca ilk yarıda Muhammet’in kafa vuruşu dışında Trabzonspor yokları oynadı.

 

Haberin Devamı

HAYATA DÖNDÜREBİLİR

 

İkinci yarıda Trabzonspor’da biraz canlanma gördük. Bu canlanmayı da tercümanın tribüne gönderilmesine bağlayabiliriz. Çünkü Ersun Yanal yabancı oyunculara taktik verememeye başladıktan sonra bu canlanma oldu! Baktı takım daha iyi oynuyor, Yanal da kendisini tribüne göndertti!

 

70. dakikadan sonra Trabzonspor’un dirençli ve mücadeleci oyunu karşısında Konyaspor tamamen geriye çekildi ve bir puanın peşine düştü. Trabzonspor ikinci yarıdaki hırsı ve mücadelesi ile birlikte üç puanı hak etti. Yusuf Erdoğan’ın son saniyelerde gelen golü belki de Trabzonspor’u gelecek haftalarda hayata döndürebilir.

Yazarın Tüm Yazıları