Hatalar zinciri

DÜN akşam Bursaspor-Trabzonspor maçında ne ararsanız var.

Haberin Devamı

Hiç durmayan yağmur, sağanak gibi goller ve bol bol da hatalar. Özellikle de Trabzonspor kalecisi ve defansının hataları. Zaten kaleci Fatih ve defans oyuncuları sanki ilk kez beraber oynuyormuş gibi uyumsuzlar. Aslında Trabzonspor oyuna iyi başlayarak golü de buldu ama ondan sonra hatalar zinciri başladı. Hem de Trabzonspor’dan uzun zamandır görmediğimiz bir gol izledik. Hazırlanışı ve bitirişi ile harika bir goldü. Bu golden sonra Bursaspor çok iyi oynadı zannetmeyin, önce kaleci Fatih’in hatası ve penaltı, daha sonra da defansın her zamanki gibi ağır kalışı ve gol. İnanın Bursaspor forvetleri biraz daha becerikli olabilseler ilk yarı çok farklı bitebilirdi. Bir de bana göre 43’te Bursaspor’un nizami golünü hakemler iptal etti. Devre biterken Yusuf’un nefis golü maça denge getirdi. İlk yarıda bol pozisyon ve bol gol izledik. Ama Trabzonspor’un bu kalecisi ve bu defansı ile işi gerçekten çok zor. Her zaman yediğin kadar atamayabilirsin.


ARIZA ÇOK

Haberin Devamı


TRABZONSPOR gibi hedefleri olan bir takımın bu kadar gol yememesi ve bu kadar da çok pozisyon vermemesi gerekir. İkinci yarıya Bursaspor çok sakin başlarken, Trabzonspor’da acelecilik ve telaş devam ediyor. Ve bunun sonucunda öyle bir kontra yediler ki, golle sonuçlandı. Ozan getirdi ve Volkan Şen harika tamamladı. Trabzonspor yediği üçüncü golden sonra toparlandı ve büyük riskler alarak baskıyı da kurdu. 63’te Yatabare inanılmaz bir gol kaçırdı. Yaklaşık 3 metreden topu auta attı. Trabzonspor’un baskısı var ama pozisyonları az.
Bursaspor’un pozisyonlarını saymaya kalksam sayfalar yetmez. Ama atamayana atarlar kuralı yine işledi ve Mustafa, Trabzonspor’u yine maça ortak etti. Her ne olursa olsun tek kelime ile şahane bir futbol akşamıydı. Ancak Ersun Hoca’nın çok acil önlemler alması gerekir. Bir yerde değil bir çok yerde arızalar var.

Yazarın Tüm Yazıları