Esteban daha ne yapsın?

BÖYLESİNE acılı ve zorlu günlerden geçerken insanın yazı yazması bile içinden gelmiyor.

Haberin Devamı

Ancak hem hayat hem de lig devam ediyor. Dün akşam ki erteleme maçında Beşiktaş liderlik, Trabzonspor ise nefes alma peşindeydi. Hami Hoca takımını sahaya çift forvet ile sürerek Beşiktaş’a göz dağı vermek istedi. Güya Cardozo-Muhammet çift forvetti ama neredeyse ikisi de ilk yarıda yokları oynadı.

Trabzonspor son haftalara göre en azından mücadele ederek maça tutunmaya çalıştı. Beşiktaş ise beklenilenden çok uzaktı. Bol bol pas ve iki takım defans oyuncularının da hataları ilk yarıya damgasını vurdu. İlk yarıda öyle fazla pozisyon izlemedik ama Yusuf’un 17. dakikada müsait durumda kaçırdığı pozisyon en netiydi. İlk yarıda orta sahada müthiş bir mücadele izledik o kadar. İki takımında forvetleri hiç üretken ve çalışkan değildi.

OLCAY FİŞİ ÇEKTİ
Beşiktaş’ın kullandığı korner atışında önce Atiba ve sonrasında Gomez’in gol vuruşlarını çıkartan kaleci Esteban kaleyi kolay kolay Onur’a kaptırmayacağını da göstermiş oldu. Ancak Gomez’in kafa vuruşunda yapacak fazla bir şeyi yoktu. Sonradan oyuna giren Olcay ise son beş dakika kala fişi çekti.

Trabzonspor yaptığı mücadele ve oynadığı futbol ile mağlubiyeti fazla hak etmedi ama kazanmak adına da fazla bir şey yapamadı. Ve son olarak dilim varmıyor ve bahsederek hatırlamak bile istemiyorum anKARA’dan. Başımız sağolsun...

MAÇIN KIRILMA ANI
12’de Gomez’in yattığı yerden kaleye göndermek istediği topu bir kaleci gibi kesen Yumlu’nun bana göre pozisyonu penaltı.

KALECİ GİBİ TOPU ÇELDİ
BEŞİKTAŞ’ın 12. dakikada geliştirdiği atakta, hadi Bülent Yıldırım uzaktaydı ve göremedi diyelim. Ya çizgi hakemi Yumlu’nun bir kaleci gibi çeldiği topu nasıl göremedi ben anlayamadım doğrusu.

CARDOZO NEYE ŞAŞIRDI
MAÇIN 63. dakikasında oyundan alınan Cardozo çok şaşırdı ve inanamadı. Şaşırmasına hiç anlam veremedim. Oyunda kaldığı süre içinde hiçbir şey yapamadı. Bunun için oyundan alınması gayet normal.

MAÇIN ADAMI
 Taraftarlar... Böylesine bir tabloyu özlemişiz. 

Yazarın Tüm Yazıları