Portakal çiçeği

Oba, Alanya'nın merkezinde narenciye, malta eriği ve avakado ağaçlarıyla dolu cennet bir mahalle. Eski adı Oba olan Bahçeşehir Okulları Arena'ya giderken camınızı açınca aracınızın içini portakal çiçeği kokusu dolduruyor. Mutluluk ve heyecan verici, insanı sarhoş eden bir koku.

Haberin Devamı

Son haftalardaki Aytemiz Alanyaspor başarılarıyla aynen portakal çiçeği kokusu gibi taraftarını sarhoş etti. Sahaya koyduğu oyunla da futbolseverlere zevk verdi.

...

İki haftadır 3'er golle gelen 6 puan turuncu yeşillileri tehlikeli bölgeden kısmen uzaklaştırdı. Taraftarı mutlu eden sadece kazanılan puanlar değil, oyuncuların mücadelesi ve kazanma hırsı.

Alanyalı mutlu, takım huzurlu, umutlar zirvede. Ancak tehlike henüz geçmedi.

Kalan 8 maçın 5'i deplasmanda. Hafta sonu Gaziantep deplasmanıyla başlayacak trafiği hatırlayalım.

Alanyaspor-Osmanlıspor

Kayserispor-Alanyaspor

Konyaspor-Alanyaspor

Alanyaspor-Karabükspor

Akhisarspor-Alanyaspor

Alanyaspor-Galatasaray

Sezon, Rize'deki karşılaşmayla son bulacak. Görüldüğü gibi 4 deplasman maçı kümede kalma mücadelesi veren takımlarla. Zor fikstür, yani kazananın 6 puanlık hamle yapacağı bir dönem.

...

Haberin Devamı

Futbol, rehaveti asla affetmez. Antep deplasmanı bu açıdan çok önemli. Alınacak puan veya puanlar stresi azaltacak, daha güzel oyunlara zemin hazırlayacak.

Yönetimin, teknik kadronun ve oyuncuların bunun bilincinde olduğundan şüphem yok.

Kasımpaşa karşısında bireysel oyun maça damgasını vurmasa 3 golden fazla skorlu bir galibiyetin ortaya çıkması işten bile değildi.

Haydi Haydar, haydi Efecan, haydi Emre, haydi Vagner Alanya'ya baharın keyfini yaşattınız, yazı da erken başlatın.

Yazarın Tüm Yazıları