Kral Alanya'dan çıkacak

Aytemiz Alanyaspor kendi sahasındaki son maçta taraftarına galibiyetle veda etmenin ötesinde, Vagner Love'ı krallığa taşıyacak goller peşindeydi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da ise hedef ligi 3'üncü tamamlayabilmek adına 3 puandı.
Şampiyonun belli olduğu, ligin gazının kaçtığı haftada ortaya konulan oyun sezon başlangıcı gibiydi. İki takım da hücum futbolunu tercih edince futbolseverler heyecan dolu muhteşem bir karşılaşma izledi.
Marke edilemeyen Sneijder'ın asistleriyle Galatasaray 16. dakikada 2-0 öne geçti. Vagner Love 22. golüne ulaştığında dakikalar 22'yi gösteriyordu.
Her iki takımın da orta sahayı çok kolay geçtiği yüksek tempolu karşılaşmanın ilk yarısı 3-1 bitti.

BU OYUN ALKIŞLANIR
İkinci yarıda Alanyaspor genlerinin özelliğini sahaya yansıtmaya başladı. Atılacak bir golün maçı geri döndüreceği umudunu yaşayan turuncu yeşilliler hakimiyeti tamamen ele geçirdi.
Üst üste geliştirilen ataklar, rakip defansla Muslera'ya takıldı.
Şansızlık ve maç 75'te kırıldı. Vagner Love penaltıdan durumu 3-2 yaptı.
Son dakikalarda rakibine müthiş bir baskı kuran Alanyasporlu futbolcular nefes kesen maçta beraberliği kaçırsalar da oynadıkları oyunla taraftarlarının haklı alkışını aldı.
Krallık yarışında en yakın rakibi Beşiktaşlı Cenk'i 5 golle geçen Vagner Love gördüğü sarı kartla son haftaya cezalı duruma düştü. Bu da hem Cenk'in hem de gelecek haftaki rakip Rizespor'un şansıydı.

Yazarın Tüm Yazıları